breaking news

Ongeslagen A.J.McKee neemt het op tegen Blair Tugman tijdens Bellator 182

July 18th, 2017 | by Marcel Dorff
Ongeslagen A.J.McKee neemt het op tegen Blair Tugman tijdens Bellator 182
Bellator MMA
0

Zojuist heeft Bellator MMA officieel naar buiten gebracht dat A.J.McKee op 25 Augustus 2017 zijn opwachting zal maken tijden Bellator 182 tegen Blair Tugman. Het Twitterkanaal van The MMA Kings wist dit gevecht als eerste publiekelijk kenbaar te maken. Het gevecht zal plaatsvinden in de Featherweight divisie in het Turning Stone Casino te Verona, New York. Bellator MMA maakte eveneens een Prelim gevecht bekend tussen Kevin Casey en Chris Honeycutt dat zal plaatsvinden in de Middleweight divisie.

Lees meer over de vier vechters hieronder.

A.J.McKee (MMA 8-0/Bellator 8-0) is met zijn 22 jaar en een ongeslagen record een van de grootste talenten van Bellator. McKee had zijn eerste Pro-MMA gevecht pas in April 2015, maar wist dat gevecht en de zeven daarop volgende gevechten allen winnend af te sluiten. In December 2016 zou McKee het opnemen tegen Emmanuel Sanchez, maar Sanchez haakte geblesseerd af en werd vervangen door Ray Wood. McKee won via Unanimous Decision en ging voor de eerste keer in zijn Pro-MMA carrière naar de scorekaarten. In Januari van dit jaar gebeurde dit opnieuw, ditmaal werd Brandon Phillips via Unanimous Decision verslagen. Maar in April dit jaar was er eindelijk weer eens een ouderwetse stoppage voor McKee. Zo versloeg hij de Italiaanse Amerikaan Dominic Mazaotta in de eerste ronde via een Headkick KO. AJ is de zoon van Antonio McKee, een MMA veteraan die voor bijna elke belangrijke promoties in zijn carrière gevochten heeft.

Blair Tugman (MMA 10-6/Bellator 5-2) vecht sinds 2011 voor de Bellator MMA organisatie. De man uit New Jersey vocht daarvoor vooral voor regionale promoties. Tugman had een matige start van zijn Bellator carrière, zo verloor hij zijn debuut via Unanimous Decision van John McLaughlin. Vervolgens duurde het liefst drie jaar alvorens we Tugman weer terug zagen in de Bellator Cage, maar sindsdien doet Tugman het zeer goed. Zo won Tugman vijf van zijn laatste zes wedstrijden voor Bellator. Onder meer Brandon Fleming, Tom English en Jay Perrin werden verslagen. Echter is A.J.McKee een behoorlijk step-up in competitie voor Tugman. Maar mocht hij dit gevecht weten te winnen, dan zullen er mooie dingen in de toekomst staan te wachten.

Chris Honeycutt (MMA 9-1-0-1/Bellator 5-1-0-1) is een groot talent in de Bellator MMA Welterweight & Middleweight divisie. De man uit Brook Park, Ohio kwam in 2014 als UPC Unlimited Kampioen met een 4-0 record de organisatie binnen. Honeycutt verloeg Clayton MacFarlane en Aaron Wilkinson in zijn huidige woonplaats Fresno, Californië via TKO. Vervolgens volgde een No-Contest tegen MMA veteraan Paul Bradley, waarna meteen de rematch gepland werd een paar maanden later. Bradley versloeg Honeycutt via TKO na 40 seconden in de eerste ronde en nog steeds de enige man die Honeycutt in Pro-MMA wist te verslaan. Na in April 2016 gewonnen te hebben via Unanimous Decision tegen Matt Secor keerde Honeycutt terug naar Middleweight (het gewicht waar hij zijn eerste 4 MMA partijen op vocht). Een succesvolle keuze tot dusver aangezien in Juni 2016 Mikkel Parlo via Unanimous Decision werd verslagen. Tot slot vocht Honeycutt in December 2016 tegen Ben Reiter. Ook dit gevecht werd via Unanimous Decision over de streep getrokken. Honeycutt zou het vervolgens opnemen tegen Kendall Grove, maar viel vlak voor het gevecht uit met een blessure waardoor hij niet zou vechten.

Kevin Casey (MMA 9-5-2-2/Bellator 0-0-1-0) vecht sinds dit jaar bij Bellator MMA. ”King Kevin” werd door Bellator van de UFC overgenomen. Casey wist in de UFC na deelname aan The Ultimate Fighter nooit echt te overtuigen. Zo won Casey slechts eenmaal in zes optredens. Echter verloor Casey maar tweemaal in zijn UFC carrière. Opvallend was dat twee gevechten eindigden in een No Contest, en een gevecht eindigde in een Draw. Casey hoopte tijdens zijn Bellator debuut tegen Keith Berry ditmaal wel een overwinning te pakken. Maar opnieuw lukte dit niet. Ditmaal eindigde het gevecht in een Majority Draw. Casey mag het nu opnemen tegen de talentvolle Chris Honeycutt.

Comments are closed.

Translate »