breaking news

ONE: Roots of Honor komt met Featherweight en Strawweight titelgevecht

February 25th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
ONE: Roots of Honor komt met Featherweight en Strawweight titelgevecht
ONE Championship
0

Opnieuw keert de Aziatische organisatie terug naar de iconische Mall of Asia Arena van Manila in de Filipijnen. Het gevecht staat in de agenda geschreven op 12 april 2019 en kent maar liefst twee titelgevechten. Martin Nguyen en Jadamba vechten tegen elkaar voor de ONE Featherweight titel en Yosuke Saruta en Joshua Pacio II vechten tegen elkaar voor de ONE Strawweight titel.

Powered by Aiki Budo.

Martin Nguyen en Yosuke Saruta zijn razend populair bij het publiek. Nguyen won tijdens ONE: Quest for Greatness zijn titel en heeft deze sinds dien maar een enkele keer kunnen verdedigen. Dit omdat hij verschillende blessures heeft opgelopen. In september 2018 bracht de Chairman en CEO Chatri Sityodtong een bericht naar buiten waarin stond dat de titel mogelijk afgenomen gaat worden. Echter lijkt dit niet het geval te zijn.

Yosuke Saruta zal voor het eerste keer het goud op het spel zetten. Ze won haar titel dit jaar tijdens ONE: Eternal Glory en is sinds dien de enige Japanse ONE kampioen. Saruta is een 31-jarige vechter met een professioneel record van 19-8-3.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »