breaking news

ONE Legendary Quest: De knockouts en submissions van Anthony Engelen

June 14th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
ONE Legendary Quest: De knockouts en submissions van Anthony Engelen
ONE Championship
0

Aanstaande zaterdag 15 juni vecht Anthony Engelen tegen Chen Lei tijdens ONE Legendary Quest. Het evenement zal plaatsvinden in de Baoshan Arena van Shanghai en is live en gratis te bekijken op een livestream van de promotie. Voordat de avond wordt afgesloten door Stamp Fairtex en Alma Juniku staat de Nederlands Indonesische Anthony Engelen in de kooi om het publiek te trakteren op een spectaculaire knockout of submission.

Powered by Aiki Budo.

Voor Anthony Engelen gaat het de tiende keer worden dat hij bij ONE Championship zijn opwachting maakt. Engelen kan een overwinning op dit moment goed gebruiken. De Nederlander verloor zijn laatste twee partijen. Echter wist hij zijn twee partijen daarvoor wel op spectaculaire wijze te winnen. Zijn tegenstander Chen Lei zag vorig jaar zijn winstreak van vijf partijen (waarvan vier in ONE) gebroken worden door Muhammad Aiman. Lei is in al zijn partijen nog nooit naar de scorecards gegaan.

One Championship heeft een video geplaatst waarin de highlight van Engelen te bewonderen zijn. Hier zie enkele overwinningen op rij:

Naast Engelen vechten er nog twee Nederlanders op de kaart. Zo vecht Reinier de Ridder tegen de Braziliaanse Gilbert Galvão en vecht Tarik Khbabez een Heavyweight kickbokspartij tegen Anderson “Braddock” Silva.

De kaart is goed gevuld:

Het evenement begint aanstaande zaterdag 15 juni om 10.45 uur:

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »