breaking news

ONE kondigt gevechten aan voor Eddie Alvarez en Demetrious Johnson

January 22nd, 2021 | by Redactie
ONE kondigt gevechten aan voor Eddie Alvarez en Demetrious Johnson
ONE Championship
0

ONE Championship heeft de volgende gevechten aangekondigd voor voormalig UFC-kampioen Eddie Alvarez en Demetrious “Mighty Mouse” Johnson. Dit deden ze tijdens de uitzending van ONE: Unbreakable.

https://twitter.com/ONEChampionship/status/1352614239026864133?re

Na het strijden bij Bellator MMA en UFC stapt Eddie Alvarez (30-7) aanstaande 7 april voor de derde keer op het canvas van ONE Championship. Hij staat dan tegenover de voormalige Lightweight titeluitdager Iuri Lapicus (14-1).

Alvarez kwam al tweemaal eerder in actie op het ONE wedstrijdveld. Hij debuteerde in 2019 en verloor toen van de Russische Timofey Nastyukhin. Hij herstelde zich vervolgens door tegen Eduard Folyang te strijden.

Ook Demetrious Johnson (30-3-1) is weer ingeroosterd op de kaart. Hij neemt het op tegen de regerende ONE Flyweight kampioen Adriano Moraes (18-3-0).

Johnson heeft tot nu toe drie keer deelgenomen aan ONE Championship en versloeg Yuya Wakamatsu, Tatsumitsu Wada en Danny Kingad. Hij kwam daarmee aan de top van de Flyweight World Grand Prix.

Daarnaast krijgt de kaart ook een Muay Thai titelgevecht tussen de Flyweight kampioen Rodtang Jitmuangnon en uitdager Jacob Smith.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »