breaking news

ONE: Kings of Destiny maakt nieuwe namen bekend

March 20th, 2017 | by Lennart Van Arendonk
ONE: Kings of Destiny maakt nieuwe namen bekend
ONE Championship
0

Op 20 maart 2017 is het aan de Filipijnen om als gastheer te spelen voor een evenement van ONE: Championship. Het is aan de Mall of Asia Arena van Manilla om de organisatie te ontvangen en vechters van de kaart een podium te geven. Zojuist is er aangekondigd dat onder andere Kevin Belingon en Danny Kingad toegevoegd zijn aan de line-up. De hoofdact van de avond zal verzorgd worden door Eduard ‘Landslide’ Folayang en Ev ‘E.T.’ Ting.

Kevin ‘The Silencer’ Belingon is bekend van Team Lakay MMA in Baguio City, Filipijnen. Hij wordt gezien als een van de beste lokale vechter die het land kent. Met een professioneel record van 14 win partijen en vijf verlies partijen staat hij bekend om zijn spectaculaire finishes. Zo heeft de 29-jarige vechter submission als knock-out overwinningen op zijn naam staan. Belingon wordt gezien als een van de beste boksers van de divisie en heeft recent gewonnen van atleten als Muin Gafurov en Koetsu Okazaki.

Kevin zal vechten tegen de Finse Toni ‘Dynamite’ Tauru. Dit is een 32-jarige Bantamweight met ene professioneel record van 11-4-1(draw). Na een korte uitstap naar Euro FC is hij terug bij ONE: Championship om te strijden voor de winst. Recent won Tauru van met een Rear-Naked-Choke van Geje Eustaquio. Een prestatie waar hij veel respect voor heeft ontvangen. Hij hoopt op 20 maart zijn tweede overwinning te boeken bij de promotie.

De ongeslagen Flyweight contender Danny Kingad (4-0) zal deze avond ook de kooi binnenstappen. Deze Team Lakay vechter zal het opnemen tegen Muhammad Aiman (2-1). Kingad hoopt het thuispubliek te vermaken op spectaculaire technieken en verwacht de Maleisiër net zoals de vorige keren te stoppen met een knock-out of submission.

Eerder is er al bekend gemaakt dat Eduard Folayang en Ev Ting verantwoordelijk zijn voor het main event van de avond. Eduard Folayang (17-5) is een 32-jarige Filipijnse vechter die zijn titel in november won na het verslaan van Shinya Aoki met een technische knock-out. Hij won hier zijn derde opeenvolgende partij en mag zich de ONE Lightweight kampioen noemen. In zijn 10-jarige professionele carrière heeft hij titels gewonnen bij promoties als URCC en Martial Combat. Eduard is een van de actiefste vechters die de ONE promotie kent, hij heeft hier tien keer gevochten. Ev Ting (31-3) is een 27-jarige Maleisiër die opgegroeid is in Nieuw-Zeeland. Recent stond Ting nog op het main event van ONE Championship 52 waar hij met een split-decision won van oud UFC en WEC vechter Kamal Shalorus. Ting kent momenteel een winning streak van vier gevechten en heeft gewonnen van atleten als Rob Lisita, Edward Kelly en Scott MacGregor.

Bekijk hier de line-up van ONE: Championship Kings of Destiny:

21 april 2017 | SM Mall of Asia Arena| Bay City, Pasay, Philippines.

ONE Championship 54: Kings of Destiny

MAIN CARD  
Eduard Folayang vs. Ev Ting LIGHT.CHAMPIONSHIP Chan Rothana vs. Xie Bin
Kevin Belingon vs. Toni Tauru Gina Iniong vs. Nathalie Gonzales Hills
Christian Lee vs. Keanu Subba Michelle Nicolini vs. Irina Mazepa
Danny Kingad vs. Muhammad Aiman Robin Catalan vs. Jeremy Miado
Eugene Toquero vs. Stefer Rahardian

Houd MMA DNA in de gaten voor meer MMA nieuws!

Comments are closed.

Translate »