breaking news

ONE Heavyweight Kampioen Brandon Vera keert terug tijdens ONE Championship 50

October 20th, 2016 | by Redactie

ONE Championship Heavyweight Kampioen Brandon Vera zal zijn titel verdedigen tijdens ONE Championship 50 : Age of Domination. Hij zal het opnemen tegen de Japanner Hideki Sekine. Het evenement vind plaats op 2 December 2016 in de Mall of Asia Arena in Pasay, Manilla, Filipijnen.

Brandon Vera (MMA 14-7-0-1/ONE 2-0) vocht ongeveer 8 jaar in de UFC. Daar wist hij onder meer mannen als Frank Mir, Assuerio Silva en Krzysztof Soszynski te verslaan. Nadat Vera van zijn laatste zes partijen er slecht één won werd zijn contract niet meer verlengd door de UFC. Vera ging naar ONE Championship, en niet zonder succes. In zijn debuut in 2014 tegen Igor Subora wist Vera te winnen via TKO in de eerste ronde. ONE Championship bood hem een jaar later een titelgevecht aan voor de eerste ONE Championship Heavyweighttitel in de historie van de organisatie. Vera versloeg na 26 seconden Paul Cheng via KO, en is nu een jaar later terug om zijn titel te verdedigen.

Hideki Sekine (MMA 7-0/ONE 0-0) is een ongeslagen vechter uit het Japanse MMA circuit. Sekine vocht een groot deel van zijn MMA partijen voor de DEEP organisatie, maar heeft al sinds December 2014 geen Pro-MMA partij meer gevochten. Sekine doet vaak mee aan grappling en BJJ toernooien, en heeft een aantal toernooien ook op zijn naam geschreven. Hij zal zijn ONE Championship debuut maken, en meteen voor de Heavyweight titel strijden.

Buiten dit titelgevecht maakte ONE Championship nog meer gevechten bekend voor het laatste evenement van 2016. Bekijk de line-up hieronder.

2 december 2016 | Mall of Asia Arena | Pasay, Manila, Philippines

ONE Championship 50: Age Of Domination

Brandon Vera vs. Hideki Sekine HEAVY.CHAMPIONSHIP Jenny Huang vs. April Osenio
Rafael Nunes vs. Mark Striegl Danny Kingad vs. Eugene Toquero
Geje Eustaquio vs. Toni Tauru Sim Bunsrun vs. Liu Peng Shuai
Honorio Banario vs. Rajinder Singh Meena Xie Bin vs. Mario Satya
Edward Kelly vs. Sunoto Peringkat

Leave a Reply

Translate »