breaking news

ONE: Global Superheroes naar de Filipijnen

January 11th, 2018 | by Lennart Van Arendonk

op 26 januari is het aan de legendarische Mall of Asia Arena van Manilla, Filipijnen op de ronde kooi van ONE Championship te ontvangen. Verschillende vechters zullen naar het eiland Luzon trekken om te strijden voor de winst. Namen als Joshua Pacio, Eric Kelly en de veteraan Kairat Akhmetov staan geschreven in de agenda en verwachten het publiek te trakteren op spectaculaire knock-outs en submissions.

De Chairman en CEO van ONE Championship Chatri Sityodtong, kijkt reikhalzend uit naar het evenement: “This is the first in four blockbuster events in Manila in 2018, and ONE Championship
is looking to kick things off with a spectacular show. Fans of martial arts in the Philippines are among the most passionate in the world, and it is our honor to present the best in local and global martial arts talent. The Mall of Asia Arena will be pulsating with excitement as hometown hero Geje Eustaquio takes on Kairat Akhmetov in a highly-anticipated main event rematch. This time, it’s for the interim ONE Flyweight World Championship.”

Heb jij al gestemd op de MMA DNA Awards? Stemmen kan HIER!

Tijdens het main event vechten Geje Eustaquio en Kairat Akhmetov opnieuw tegen elkaar:

De top Flyweight vechter en voormalige wereldtitel uitdager Geje ‘Gravity’ Eustaquio uit Baguio City, Filipijnen, is een van de meest bekwame strijder in Azië. Hij is een zeer ervare Wushu-beoefenaar en weet het gehele MMA spel prima te beheersen. Zo hebben zijn trappen, stoten en technieken geleid tot verschillende overwinningen inclusief een krappe overwinning van Anatpong Bunrad tijdens ONE: Dynasty of Heroes. De 28-jarige vechter kent een professioneel record van negen om zes.

Tegenover hem komt de voormalige ONE Flyweight wereldkampioen Kairat Akhmetov te staan. Akhmetov uit Kazachstan is een Mixed Martial Arts vechter met een record van vierentwintig om een. De afgelopen zes jaar heeft hij op een na al zijn tegenstanders verslagen. Zijn record bewijst dat hij alle disciplines beheerst. Zo heeft hij kracht in beide handen, kent hij een hardnekkig worstelspel en dwingt hij zijn tegenstanders om af te kloppen. Akhmetov kent vijf knock-outs, dertien submissions en vijf decisions in zijn record. Naast dit record droeg hij ook het goud van de ONE Flyweight titel nadat hij Adriano Moraes in 2015 versloeg via Split Decision. Echter verloor Akhmetov eerder deze maand van diezelfde Adriano Moraes via Unanimous Decision waardoor hij zijn belt kwijtraakte.

Naast het bovenstaande evenement staan de volgende gevechten ook geschreven in de agenda van Global Superheroes:

Joshua Pacio vs. Pongsiri Mitsatit
Eric Kelly vs. Rafael Nunes
Sotir Kichukov vs. Ma Hao Bin
Yago Bryan vs. Hayato Suzuki
Bruno Pucci vs. Emilio Urrutia
Edward Kelly vs. Meas Meul
Singh Meena vs. Zhang Ze Hao

Volg MMA DNA voor al het MMA en Kickboks nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »