breaking news

ONE: First Strike! Souwer, Grigorian en Ozcan zijn er klaar voor

October 14th, 2021 | by Lennart Van Arendonk
ONE: First Strike! Souwer, Grigorian en Ozcan zijn er klaar voor
ONE Championship
0

ONE: First Strike! maakt zich klaar voor de start. Vandaag, 15 oktober om 14.30 uur kunnen fans inschakelen voor een kickboksevenement van ONE Championship. Het spektakel is gratis te bekijken in de onderstaande stream.

Tijdens het hoofdevenement vecht de Italiaanse Giorgio Petrosyan tegen de Thaise sensatie Superbon voor de ONE Featherweight Kickboxing wereldtitel. Daarvoor is het aan de deelnemers van het ONE Featherweight kickboxing World Grand Prix toernooi om te strijden in de kwartfinales.

De Nederlandse ogen zullen vooral gericht zijn op de gevechten tussen Marat Grigorian vs. Andy Souwer en Sitthichai Sitsongpeenong vs. Tayfun Ozcan. Andy ‘Souwer Power’ Souwer is een gevestigde naam binnen de vechtsportwereld en was voorheen actief bij organisaties als Enfusion, Kunlun Fight, Rizin FF, K-1, Shoot Boxing en It’s Showtime. De 38-jarige Nederlandse icoon is de oudste deelnemer van het toernooi en heeft met ruim 200 gevechten ook de meeste ervaring.

Zowel Souwer als Grigorian wisten hun laatste wedstrijd spectaculair te winnen. Zo pakte Souwer de unanieme beslissing na een partij tegen Zhang Chunyu en sloeg Grigorian zijn tegenstander Ivan Kondratev horizontaal naar het canvas met een knock-out in de tweede ronde.

Tayfun Ozcan zal zijn debuut maken bij de organisatie. Hij heeft momenteel een actieve overwinningsreeks van dertien gevechten.

Dit is de volledige kaart:

De livestream begint op vrijdag 15 oktober om 14.30 uur:

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »