breaking news

ONE: Conquest of Kings aangekondigd voor Surabaya, Indonesië

June 21st, 2017 | by Lennart Van Arendonk

Het grootste sportmedia bedrijf in de Aziatische geschiedenis, ONE Championship, heeft zojuist een nieuw evenement aangekondigd dat op 29 juli georganiseerd gaat worden in de GOR Kertajaya Arena van de stad Surabaya. Deze stad op Java zal het podium geven aan onder andere de ONE Flyweight kampioenen Kairat Akhmetov en Adriano Moraes.

De Chairman en CEO van ONE: Championship is razend enthusiast om weer af te reizen naar Indonesië: “There is always a tremendous atmosphere and excitement when ONE Championship visits Indonesia, and it is a delight to finally announce our first event for fans in Surabaya. We’re coming at you live and ready to showcase the world’s most authentic display of martial arts. We have a thrilling main event planned, with ONE Flyweight World Champion Kairat Akhmetov facing Interim Champion Adriano Moraes, in a rematch of their first encounter to crown the undisputed king of the division.”

Kairat Akhmetov uit Kazachstan is een ongeslagen Mixed Martial Arts vechter met een record van drieëntwintig om nul. De afgelopen zes jaar heeft hij al zijn tegenstander verslagen. Zijn record bewijst dat hij alle disciplines beheerst. Zo heeft hij kracht in beide handen, kent hij een hardnekkig worstelspel en dwingt hij zijn tegenstanders om af te kloppen. Akhmetov kent vijf knock-outs, dertien submissions en vijf decisions in zijn record. Naast dit record draagt hij ook het goud van de ONE: Flyweight titel.

Aan de andere kant van de kooi komt de ONE Flyweight interim kampioen Adriano ‘Mikinho’ Moraes te staan. Hij zal sinds zijn bekroning zichzelf moeten bewijzen, de echte kampioen te zijn. De 28-jarige Braziliaan vocht tijdens ONE Championship 34 in 2015 ook tegen Kairat Akhmetov, echter slaagde hij er niet in om het worstelspel van Akhmetov te hanteren. De jury gaf de partij (Split) aan Akhmetov. Na het ontvangen van de interim-titel heeft Moraes zich bewezen als een waardige kampioen. Zo wist hij Eugene Toquero en Tilek Batyrov beide voor de bel te stoppen. De rematch zal de rechtmatige eigenaar van de Flyweight divisie bepalen. De verwachtingen van de fans zijn torenhoog.

Ook Marcin Prachnio zal weer vechten tijdens dit evenement. Deze Poolse Tatsujin Dojo Deventer/ Tatsujin Dojo Indonesia vechter heeft zijn vorige partij slechts twee weken van tevoren moeten afzeggen door een blessure. Hij stond ingeroosterd om te strijden voor de ONE Middleweight titel en is vervangen door Aung La N Sang.
Prachnio zal nu vechten tegen de veteraan Gilbert Galvao. Dit is een Braziliaanse vechter met een record van negenentwintig om vijf. Galvao heeft gevochten voor promoties als NCF, BOF, Nitrix en SFC.

Marcin Prachnio:

Het eerstvolgende evenement van ONE: Championship is ONE: Light of a Nation. Dit evenement zal plaatsvinden op vrijdag 30 juni in het iconische Thuwanna Indoor Stadium van Yangon. In de hoofdact van de avond verdedigt de Middleweight kampioen Vitaly Bigdash zijn titel tegen de thuisvechter ‘The Burmese Python’ Aung La N Sang. Daarnaast heeft One Championship een Flyweight toernooi georganiseerd waarin de volgende atleten zullen strijden: Saw Min Min vs. Tun Lwin, Ye Thway Ne vs. Pat Kyaw Lin Naing en Shwe Kyaung Thar vs. Yint Thway.

Bekijk hieronder de gevechten voor ONE Championship 57 : Conquest of Kings.

Translate »