breaking news

ONE Championship voegt drie gevechten toe aan ONE: ‘No Surrender’

July 13th, 2020 | by Redactie
ONE Championship voegt drie gevechten toe aan ONE: ‘No Surrender’
ONE Championship
0

ONE Championship heeft drie gevechten toegevoegd aan ONE: ‘No Surrender’ dat op 31 juli plaatsvindt, zo maakt de eigenaar van de Aziatische promotie, Chatri Sityodtong, vandaag via social media bekend. Het gaat om de gevechten: Stamp Fairtex vs. Sunisa Srisan, Mark Abelardo vs. Fabricio de Andrade en Panpayak Jitmuangnon vs. Superlek Kiatmoo9. Dit zal het eerste grote ONE evenement zijn na ‘King of the Jungle’ dat op 28 februari werd gehouden.

Stamp Fairtex neemt het op tegen Sunisa Srisan in een MMA gevecht in de atomweight divisie. Fairtex vocht eveneens tijdens ‘King of the Jungle’, waar ze haar atomweight kickboks titel verloor van de Amerikaanse Janet Todd. Srisan maakt haar ONE Championship debuut. Beide vechtsters hebben een ongeslagen MMA record.

Mark Abelardo vocht net als Stamp Fairtex ook voor het laatst tijdens ‘King of the Jungle’, ook hij verloor zijn gevecht. De Amerikaan Troy Worthen wist hem toen via een unanimous decision te verslaan. Hij neemt het in een MMA gevecht in de bantamweight divisie op tegen de Braziliaan Fabricio de Andrade. Andrade komt over van de Chinese promotie WLF en maakt ook zijn ONE debuut. In mei 2019 vocht hij voor het laatst, oen versloeg hij de Chinees LiGe Teng via een unanimous decision.

Panpayak Jitmuangnon en Superlek Kiatmoo9 nemen het tegen elkaar op in een flyweight Muay Thai gevecht. Jitmuangnon is de huidige featherweight kampioen in het Lumpinee Stadion, wat met het Rajadamnern Stadion als de twee beste Muay Thai stadions in Thailand wordt gezien. Waar hij eveneens ook kampioen is geweest. Datzelfde geldt voor Superlek. Hij was in 2012 de Super-flyweight kampioen in het Lumpinee Stadion en in 2013 was hij de bantamweight kampioen in hetzelfde stadion. Kiatmuu werd in 2016 door muaythai2000.com gerankt als de nummer één super-featherweight in zowel het Lumpinee als het Rajadamnern Stadion.

ONE: ‘No Surrender’ zal zonder publiek gehouden worden.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »