breaking news

ONE Championship: No Surrender bevat twee titelgevechten en debuut Sitthichai

June 28th, 2020 | by Redactie
ONE Championship: No Surrender bevat twee titelgevechten en debuut Sitthichai
ONE Championship
0

ONE Championship CEO Chatri Sityodtong heeft via Facebook de eerste drie gevechten bekend gemaakt voor het ONE Championship evenement dat op 31 juli aanstaande zal plaatsvinden in Bangkok, Thailand. Tijdens ONE: No Surrender zullen tenminste twee titels op het spel staan. Eveneens maakt voormalig GLORY kampioen Sitthichai Sitsongpeenong zijn promotionele debuut.

In de Muay Thai Flyweight divisie zet kampioen Rodtang Jitmuangnon zijn titel op het spel tegen Petchdam Petchyindee Academy. Voor Rodtang gaat het zijn derde titelverdediging worden. Petchdam daarentegen is de voormalig kickboks kampioen en gaat nu proberen ook de Muay Thai titel aan zijn resumé toe te voegen.

Tijdens het Co-Main Event gaat Petchmorrakot Petchyindee Academy proberen voor het eerst zijn Featherweight Muay Thai titel te verdedigen. Hij neemt het op tegen Yodsanklai Iwe Fairtex. Yodsanklai verloor zijn laatste twee partijen, maar mag ondanks dat gegeven toch voor de titel vechten.

Tot slot werd er een “Super Fight” bekend gemaakt tussen Superbon Banchamek en Sitthichai Sitsongpeenong. Deze partij zal plaatsvinden op Kickboksregels. Beide mannen maken hun debuut voor de organisatie. Superbon is een meervoudig Kickboks en Muay Thai kampioen. Sitthichai komt over van GLORY waar hij liefst zesmaal zijn titel wist te verdedigen. Uiteindelijk verloor hij van Marat Grigorian in 2019.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »