breaking news

ONE Championship neemt afscheid van Anthony Engelen

December 18th, 2017 | by Redactie

De Aziatische sportpromotie ONE: Championship heeft de Nederlandse Anthony Engelen losgelaten. De 32-jarige ‘Archangel’ heeft hier vijf keer gevochten met drie spectaculaire overwinningen. Zo dwong hij Rocky Batolbatol en Sami Amin om af te kloppen en won hij laatst partij met een spectaculaire knock-out van A.J. Lias Mansor. Zijn ontslag komt daarom ook als een verassing. De Tatsujin Dojo Deventer/ Tatsujin Dojo Indonesia maakte het nieuws via social media bekend, en vertelde nog niet klaar te zijn met het wedstrijdvechten.

Dear all,I am taking this opportunity to announce that ONE Championship has decided to release me from their fight…

Geplaatst door Anthony Engelen op maandag 18 december 2017

Engelen was regelmatig te vinden op de evenementen in Jakarta, Indonesië. Vaak stond hij ingeroosterd naast zijn teamgenoten Vincent Latoel en Marcin Prachnio. Helaas heeft Latoel nog geen gevecht in zijn agenda staan en is Marcin Prachnio nu onder contract bij de Ultimate Fighting Championship (UFC). Hij vecht in februari tijdens UFC on FOX 28 in Orlando tegen Jake Collier.

De toekomst van Anthony Engelen is nog onbekend. Hij verwacht snel weer op het canvas te staan voor de winst. Bij welke promotie dit zal zijn, is nog onbekend.

Volg MMA DNA voor meer MMA nieuws!

Comments are closed.

Translate »