breaking news

ONE Championship maakt zich klaar voor eerste show in Vietnam

August 14th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
ONE Championship maakt zich klaar voor eerste show in Vietnam
ONE Championship
0

ONE Championship maakt zich op voor een eerste bezoek aan Vietnam. Het is aan aan de Phu Tho Indoor Stadium van Ho CHi Minh City om de organisatie op 6 september te ontvangen voor Immortal Triumph. Het evenement krijgt alleen maar gevechten van de ONE Super Series.

Tijdens het main event vecht de Thaise ONE Bantamweight Muay Thai kampioen Non-O Gaiyanghadao tegen de Franse Brice Delval.

Nong-O is al sinds zijn tienerjaren actief op het wedstrijdveld en begon zijn reeks successen in het Rajadamnern stadion. Sinds dien heeft hij meer dan 300 professionele wedstrijden gevochten. Nong-O is tweevoudig Thailand National Muay Thai kampioen, viervoudig Lumpinee Stadium Muay Thai kampioen en Rajadamnern Stadium Muay Thai kampioen.
In februari veroverde hij de ONE Bantamwight Muay Thai titel. Hij won hier met een unanieme beslissing van Han Zi Hao. Daarna wist hij deze titel succesvol te verdedigen tegen Hiroaki Suzuki.

Tegenover hem komt de opvallende sensatie Brice Delval te staan. De 20-jarige Delval traint bij de Mahmoudi Gym in Frankrijk en maakt zich hier klaar voor zijn debuut.

De kaart:

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »