breaking news

ONE Championship maakt headliners van Reign of Dynasties bekend

September 19th, 2020 | by Redactie
ONE Championship maakt headliners van Reign of Dynasties bekend
Uncategorized
0

Na het afronden van de evenementenserie ‘A New Breed’, heeft ONE Championship vier grote namen bevestigd voor de volgende show. ONE: Reign of Dynasties zal op 9 oktober bestaan uit een gevecht tussen de ONE Strawweight Muay Thai kampioen Sam-A Gaiyanghadao en de titeluitdager Josh ‘Timebomb’ Tonna. Daarvoor probeert Aleksi ‘The Giant’ Toivonen zijn Mixed Martial Arts record intact te houden als hij het opneemt tegen collega Reece ‘Lightning’ McLaren.

Sinds Sam-A in oktober 2019 terugkeerde naar zijn oorspronkelijke gewichtsklasse is hij scherper en sneller dan ooit. Eerst gebruikte hij zijn technieken om Daren Rolland uit te schakelen om vervolgens het goud van ‘Golden Boy’ Wang te veroveren. Na een succesvolle dominante overwinning van Rocky Ogden pakte hij ook de ONE Strawweight Muay Thai titel.

Voordat dit bovengenoemde gevecht gaat gebeuren worden de fans eerst getrakteerd op een match tussen de twee meest populairste ONE Flyweight MMA vechters.

Toivonen heeft tot nu toe een perfect MMA record en heeft naast zes overwinningen nog nooit verloren. Na zijn deelname aan de Evolve Global Tryouts tekende hij in 2018 een contract bij ONE Championship. ´The Giant´ had een geweldige start op het wereldtoneel en versloeg Akihiro Fujisawa in juli 2019. Met een herstelde knieblessure verwacht hij zijn overwinningsreeks weer te verlengen.

McLaren zal aan de andere kant staan en is een absolute expert in het Braziliaanse Jiu-Jitsu. Met zijn zwarte band en een verbluffend BJJ record van 170-22 verwacht hij ook de MMA wereld te veroveren. Met de XFC en Eternal MMA titel over zijn schouder jaagt hij nu op winst bij ONE.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »