breaking news

ONE Championship livestream voor Anthony Engelen vs. Won Il Kwon

January 17th, 2019 | by Redactie
ONE Championship livestream voor Anthony Engelen vs. Won Il Kwon
ONE Championship
0

Aanstaande zaterdag kun je vanaf 11.30 uur live en gratis inschakelen voor ONE Championship: Eternal Glory. Naast het zeer spectaculaire main event tussen Joshua Pacio en Yosuke Saruta, zijn onze ogen vooral gericht op de achtste partij van de avond. Hier vecht de Indonesisch-Nederlandse Anthony Engelen tegen Zuid-Koreaan Won Il Kwon.

Powered by Aiki Budo.

Engelen stond in eerste instantie ingeroosterd tegenover Thai Rithy. Echter heeft de promotie deze tegenstander moeten vervangen door Won Il Kwon. Dit is een 23-jarige vechter uitkomend voor Extreme Combat en de Top Gym BF.

Het evenement is op zaterdag 19 vanaf 11.30 uur live en gratis te bekijken in de onderstaande link. De gevechten worden georganiseerd in de Istora Senayan van Jakarta, Indonesië.

De livestream van Eternal Glory:

Engelen heeft opnieuw getraind bij Bali MMA en is klaar voor de strijd: “Ik ben zeker klaar voor het gevecht! Dit is mijn eerste keer met een volledige trainingscamp bij Bali MMA en ik voel me goed! Ik ben deze keer van plan om een stukje agressiever te vechten, meer stoten, meer trappen! Ik heb er zin in! Het gaat zowieso een mooie partij worden”

Ook geeft hij zijn voorspelling: “KO of submission zal t resultaat worden. Ik ben tot nu toe in ONE nog nooit tot de volle 3 rondes gegaan, en dat zal deze keer ook niet gebeuren!”

Anthony Engelen vecht de achtste partij:

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »