breaking news

ONE Championship kondigt vijf titelgevechten aan

February 20th, 2020 | by Redactie
ONE Championship kondigt vijf titelgevechten aan
ONE Championship
0

ONE Championship eigenaar Chatri Sityodtong heeft vandaag op social media vijf titelgevechten bekend gemaakt. Het gaat om titelgevechten voor de evenementen ONE Infinity 1 op 10 april in Jakarta en ONE Infinity 2 op 29 mei in Manila.

Adriano Moraes verdedigt tijdens One Infinity 1 zijn flyweight-titel tegen Demetrious Johnson. Het is voor Demetrious Johnson zijn eerste titelgevecht sinds zijn overstap van de UFC naar ONE Championship. Tijdens ONE Championship: Century Part 1 in oktober 2019, won hij de flyweight Grand-Prix waardoor hij nu voor de flyweight-titel mag vechten.

Ook Aung La N Sang mag zijn handschoenen weer aantrekken. De Birmese middleweight en lightheavyweight kampioen verdedigt zijn middleweight-titel tegen voormalig middleweightkampioen Vitaly Bigdash. De twee zijn geen onbekenden van elkaar. In 2017 namen ze het al tweemaal voor de middleweight-titel tegen elkaar op. Het eerste gevecht eindigde in een unanimous decision win voor Vitaly Bigdash en tweede gevecht eindigde in een unanimous decision win voor Aung La N Sang. Vitaly Bigdash krijgt in april dus de kans om zijn oude titel weer te heroveren.

Roman Kryklia complementeert de titelgevechten tijdens ONE Infinity 1. De Oekraïner verdedigt zijn lightheavyweight kickboks-titel tegen de Roemeen Andrei Stoica. De titel die hij in november 2019 tijdens ONE Championship: Age of Dragons via een TKO veroverde van Tarik Khbabez.

Voor ONE Infinity 2 op 29 mei in Manila zijn er twee titelgevechten bekend gemaakt. Heavyweightkampioen Brandon Vera verdedigt zijn titel tegen de Canadees Arjan Singh Bhullar. Brandon Vera deed tijdens ONE Championship: Century Part 2 in oktober 2019 een poging om kampioen te worden van twee gewichtsklassen, maar hij verloor het gevecht om de lightheavyweight-titel van titelverdediger Aung La N Sang via TKO. Het is overigens Vera’s eerste titelverdediging sinds hij hem voor het laatst verdedigde tijdens ONE Championship: Conquest of Champions in november 2018, waarin hij Mauro Cerilli in de eerste ronde knock-out sloeg.

Het laatste titelgevecht is die van Christian Lee. Hij verdedigt zijn lightweight-titel tegen de Moldaviër Iuri Lapicus. Lee won zijn titel tijdens ONE Championship 96: Enter the Dragon in mei 2019 van de Japanner Shinya Aoki via TKO. Tijdens ONE Championship: Century Part 1 vocht en won hij nog een short notice gevecht tegen de Turk Saygid Guseyn Arslaniev, omdat Eddie Alvarez geblesseerd afhaakte.

Maar Eddie Alvarez is nu weer helemaal fit en staat ingepland om het tijdens ONE Infinity 2 opnieuw op te nemen tegen Saygid Guseyn Arslaniev. Het zal voor “The Underground King” zijn derde gevecht voor ONE Championship worden sinds zijn overstap van de UFC in 2018.

NEWS ALERT:ONE Infinity 1 on April 10 in JakartaAdriano Moraes vs Demetrious JohnsonAung La Nsang vs Vitaly…

Geplaatst door Chatri Sityodtong op Woensdag 19 februari 2020

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »