breaking news

ONE Championship komt met driedelig ‘Unbreakable’ evenement

January 12th, 2021 | by Lennart Van Arendonk
ONE Championship komt met driedelig ‘Unbreakable’ evenement
ONE Championship
0

ONE Championship opent het jaar 2021 met het driedelige evenement ‘Unbreakable’. Het spektakel gaat plaatsvinden op 22 januari in het Singapore Indoor Stadium. De promotie geeft slechts 250 toeschouwers de kans om met een ‘Superfan’ -ticketpakket van $148 SGD de arena te betreden voor de show. Andere kijkers kunnen live en gratis inschakelen op de verschillende kanalen van ONE Championship.

Terwijl alle gevechten plaatsvinden op dezelfde avond, worden de afleveringen verspreid onder Unbreakable 1, 2 en 3. De gevechten worden dus uitgezonden over de dagen 22 januari, 29 januari en 5 februari.

De volgende atleten staan ingeroosterd op de kaart:

ONE Bantamweight Kickboxing World Championship
(C) Alaverdi Ramazanov vs. Capitan Petchyindee Academy
Bantamweight: 61.3 KG – 65.8 KG

Mixed Martial Arts
Shinya Aoki vs. James Nakashima
Lightweight: 70.4 KG – 77.1 KG

Kickboxing
Rade Opacic vs. Patrick Schmid
Heavyweight: 102.2 KG – 120.2 KG

Mixed Martial Arts
Zebaztian Kadestam vs. Gadzhimurad Abdulaev
Welterweight: 77.2 KG – 83.9 KG

Mixed Martial Arts
Meng Bo vs. Samara Santos
Atomweight: 47.7 KG – 52.2 KG

Mixed Martial Arts
Hexigetu vs. Lito Adiwang
Strawweight: 52.3 KG – 56.7 KG

ONE: UNBREAKABLE II bevat een zwaargewicht blockbuster gevecht tussen Mauro ‘The Hammer’ Cerilli uit Italië en Abdulbasir “Dagestan Machine” Vagabov uit Rusland. Ook maakt de Senegalese sensatie Oumar ‘Reug Reug’ Kane zijn debuut tegen Alain ‘The Panther’ Ngalani uit Hong Kong.

ONE: UNBREAKABLE III wordt bekroond met de voormalig ONE-wereldkampioen vechter Stamp Fairtex. Ze vecht een MMA partij tegen de nieuwkomer Alyona Rassohyna. In het co-main event neemt de Bantamweight vechter Shoko Sato uit Japan het op tegen de Braziliaanse Fabricio “Wonder Boy” Andrade.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »