breaking news

One Championship keert terug naar Kuala Lumpur voor Quest for Greatness

July 10th, 2017 | by Lennart Van Arendonk

ONE: Championship keert op 18 augustus terug naar het iconische stadion Negara voor het evenement ONE: Quest for Greatness. In het main event legt de ongeslagen ONE Featherweight kampioen Marat ‘Cobra’ Gaturov zijn wereldtitel op de lijn tegen de concurrent en sterke vechter Martin ‘The Situ-Asian’ Nguyan. Het beloofd een spectaculaire rematch.

De Chairman en CEO van One Championship, Chatri Sityodtong is trots om de stad weer te mogen bezoeken: “It is always an exciting time in Kuala Lumpur whenever our world-class athletes climb atop Asia’s biggest and grandest martial arts stage. Our warriors are eager to put on a show for fans in Kuala Lumpur, and it is our honor to have them perform in this marvelous city. Marat Gafurov and Martin Nguyen are two of the promotion’s finest featherweights. They have met before, with Gafurov taking victory via submission in their first encounter. This time, however, a better-prepared and refocused Nguyen vows to finally bring the title back to Sydney.”

Het main event zal verzorgd worden door de Russische MMA vechter Marat ‘Cobra’ Gafurov. Hij stapt met een record van vijftien om nul in de kooi om te strijden tegen de Australische Martin ‘The Situ-Asian’ Nguyen. Gafurov staat bekend om zijn High-Level grappling. Dit is te vinden in zijn record waar maar liefst elf submission overwinning in staan. Rarely weet op de grond altijd de domineren en wist in 2015 de Featherweight titel te winnen. Recent heeft Gafurov gewonnen van onder andere Kazunori Yokota en Narantungalag Jadambaa.

Aan de andere kant komt de 28-jarige Martin ‘The Situ-Asian’ Nguyen te staan. Deze vechter komt uit voor Sydney, Australië en heeft een professioneel MMA record van acht om een. Zijn enige verlies kwam door de handen van de regerende ONE kampioen Marat Gafurov. Tijdens ONE 31 stonden beide heren eerder tegenover elkaar met een submission overwinning als gevolg. Nguyen heeft zich niet laten zitten en heeft er alles aan gedaan om zich opnieuw te bewijzen. Na het verslaan van onder andere Edward Kelly, Christian Lee en Kazunori Yokota krijgt hij een tweede kans.

Naast dit titelgevecht stappen atleten als Ev “E.T.” Ting, de oud ONE kampioen Nobutatsu Suzuki, Ann “Athena” Osman en Christian “The Warrior” Lee ook op de kaart. Houd MMA DNA in de gaten voor meer MMA nieuws!

Comments are closed.

Translate »