breaking news

ONE Championship is terug!

June 26th, 2020 | by Lennart Van Arendonk
ONE Championship is terug!
ONE Championship
0

Op 31 juli keert de Aziatische kooi van ONE Championship terug naar de arena’s. De promotie reist onder de naam No Surrender af naar Thailand en verwacht met een gelijkwaardige kaart als King of the Jungle te komen. Net zoals de concurrentie zal er ook hier geen publiek aanwezig zijn in de arena en kunnen fans de partijen alleen bekijken via een livestream.

ONE Championship heeft sinds 28 februari 2020 niks meer kunnen organiseren. Het coronavirus gooide flink wat roet in het eten en moest atleten als Demetrious Johnson, Pieter Buist en Angela Lee laten wachten op actie. Met enkele exclusieve content voor China onder de naam Warrior Series bevestigde Chatri Sityodtong het grote nieuws:

https://www.facebook.com/yodchatri/posts/3212048552190617

Het is nog even afwachten welke atleten er op het canvas verschijnen. De promotie verwacht deze snel in te roosteren op de line-up. Wel zullen dit 24 vechters meer dan normaal zijn. Dit om de aftrap van de ONE Dark Series te vieren.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »