breaking news

ONE: Century krijgt vorm met Shooto vs. Pancrase toernooi

August 7th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
ONE: Century krijgt vorm met Shooto vs. Pancrase toernooi
ONE Championship
0

Op 13 oktober keert het Aziatische ONE Championship terug naar Japan voor het honderdste evenement. Het evenement kent de naam ONE: Century en krijgt een zogenoemde ‘Mega Kaart’. Zo staan er meerdere titelgevechten, Grand Prix finales en Super Fights ingeroosterd. Tijdens een persconferentie heeft Chatri Sityodtong vier gevechten genoemd voor het Shooto vs. Pancrase gedeelte.

Shooto en Pancrase zijn twee razend populaire en bekende Mixed Martial Arts organisaties met zeer grote evenementen en eigen kampioenen. Om te kijken wie er bij de absolute top behoort, organiseert ONE: Championship tijdens ONE: Century een vier gevechten tussen Shooto en Pancrase vechters:

SHOOTO:                                      PANCRASE:
Shoko Sato (33-16-3-1)     vs.              Rafael Silva (31-6)
Koshi Matsumoto (20-8-2)     vs.        Takasuke Kume (22-6-3)
Hernani Perpetuo (20-7)       vs.           Hiroyuki Tetsuka (7-3)
Yosuke Saruta (19-9-3)          vs.           Daichi Kitakata (20-8)

 

Daarnaast staan de volgende gevechten ingeroosterd op de kaart:

ONE Atomweight World Championship:
Angela Lee vs. Xiong Jingnan

Op 31 maart 2019 shockeerde Jingnan de wereld met een zeer spectaculaire technische knock-out overwinning van Angela Lee. Jingnan slaagde erin wat niemand eerder deed. Omdat Lee drie succesvolle titelverdedigingen heeft krijgt ze een directe rematch.

ONE Light Heavyweight World Championship:
Aung La NSang vs. Brandon Vera

La NSang is misschien wel de populairste vechter binnen de organisatie. De 34-jarige kampioen draagt de Middleweight titel en Light Heavyweight titel en gaat de strijd aan tegen de Filipijnse oud UFC vechter Brendon Vera. Beide mannen hebben een actieve overwinningsreeks en zullen alles geven voor de winst.

ONE Bantamweight World Championship:
Bibiano Fernandes vs. Kevin Bellingon

Wie Fernandes zegt, zegt Bellingon en wie Bellingon zegt, zegt Fernandes. Voor de derde keer zullen beide mannen het canvas delen en uitmaken wie de sterkste is. De eerste keer won Belingon met een split decision en de tweede keer won Fernandes na illegale elleboog technieken van Bellingon. Dit is de rematch waar ONE fans op wachten!

ONE Grand Prix finales:
Demetrious Johnson vs. Danny Kingad
Eddie Alvarez vs. Saygid Arslanaliev

Alvarez wint een finaleplaats na het verslaan van Eduard Folayang:

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »