breaking news

ONE: Beyond the Horizon krijgt Strawweight titelgevecht

July 31st, 2018 | by Redactie
ONE: Beyond the Horizon krijgt Strawweight titelgevecht
ONE Championship
0

Op 8 september keert de Aziatische ONE: Championship terug naar Shanghai voor een evenement genaamd ONE: Beyond the Horizon. Het vechtsportevenement wordt afgesloten met een titelgevecht tussen de Women’s Strawweight kampioen Xiong Jing Nah en de Braziliaanse uitdager Samara Santos. Ook staan de Lightweight vechters Honorio Banario vs. Amir Khan op de kaart.

Powered by Aiki Budo.

Xiong Jing Nah (12-1) verwacht haar titel succesvol te verdedigen. Xiong is een Strawweight vechter met enkele finishes op haar naam. Zo won ze 8 partijen met een (T) Knock-out, 1 met submission en slechts 3 partijen met een beslissing. Xiong heeft drie keer eerder gevochten voor ONE: Championship. Al deze partijen zijn door haar gewonnen.
Aan de andere kant komt de Braziliaanse Samara Santos (11-5-1) te staan. Deze 25-jarige debutant vocht eerder bij promoties als CFC, Mirage Combat, SMF en LFN. Tijdens haar laatste partij won ze van Rosiele Pereira de Almeida met een spectaculaire trap.

De 28-jarige Honorio Banario (13-6) is geen onbekende bij de ONE: Championship fans. Banario vecht als sinds 2012 bij de promotie en kent spectaculaire gevechten tegen onder andere Eddie Ng, Ev Ting en Adrian Pang. Banario komt uit voor Lakay MMA en vechter zijn overwinningsreeks van vijf, te verlengen naar zes.
Amir Khan (10-3) komt uit voor de concurrent Evolve MMA. Met slechts drie verliespartijen op zijn record, staat Khan bekend om knock-out power. Zo sloeg hij onder andere Jaroslav Jartim, Rajinder Singh Meena en John Chang in de eerste ronde neer. Er wordt verwacht dat deze partij ook voor de bel wordt beëindigd.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »