breaking news

ONE Battleground krijgt o.a. Sam-A, Aung La N Sang, Tayfun Özcan en Victoria Lee

July 17th, 2021 | by Lennart Van Arendonk
ONE Battleground krijgt o.a. Sam-A, Aung La N Sang, Tayfun Özcan en Victoria Lee
ONE Championship
0

ONE Championship keert terug! De Aziatische promotie pakt opnieuw het mes en smeert ditmaal ‘Battleground’ uit over twee dagen. Zo zijn 13 en 17 augustus uitgekozen als uitzenddagen. Tijdens het evenement staan atleten als Sam-A, Aung La N Sang, Tayfun Özcan, Jeremy Pacatiw en Victoria Lee op het canvas voor een Mixed Martial Arts (MMA), Muay Thai of kickbokswedstrijd.

Tijdens het main event zet Sam-A Gaiyanghadao zijn titel op het spel tegen de sterke bokser Prajanchai PK.Saenchai Muaythaigym. Sam-A is de houder van een indrukwekkend record van 370-47-9 en staat inmiddels als een legende op het canvas. Met zowel de ONE FLyweight als de ONE Strawweight titel over zijn schouders verwacht hij de kijkers te trakteren op spectaculaire technieken.

Aan de andere kant van het canvas komt de 26-jarige PK.Saenchai Muaythaigym te staan. Waar atleten uitkomen onder de naam van hun trainingslocatie, verwacht hij zijn record van 337-51-3 te verbeteren. PK.Saenchai is al de houder van verschillende Lumpinee en Rajadamnern Stadium titels en hoopt het goud van ONE hierin toe te voegen.

De volledige kaart:

De Nederlandse kijkers zullen vooral wachten op de partij van Tayfun Özcan. Deze vechter van de SB Gym vocht tijdens Enfusion 96 zijn laatste partij voor deze promotie en versloeg de Spanjaard Daniel Moscardo met een unanimous decision. Nu maakt hij zich klaar voor het Aziatische podium en krijgt hij een partij tegen de Thaise Sittchichai.

De kickbokswedstrijd gaat plaatsvinden in de ONE Featherweight divisie.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »