breaking news

ONE: A New Breed II en III krijgen Muay Thai main event

August 29th, 2020 | by Lennart Van Arendonk
ONE: A New Breed II en III krijgen Muay Thai main event
ONE Championship
0

ONE Championship heeft zojuist met veel succes A New Breed afgesloten. Dit deed de promotie in de Impact Arena van Bangkok, Thailand. Nu Dit evenement in de boeken staat is het tijd voor het vervolg. Zo zal deel 2 plaatsvinden op 11 september en deel 3 op 18 september. Bij beide evenementen staat het Muay Thai in de spotlights.

Zo zijn de aangewezen vechters voor het main event van A New Breed II Pongsiri PK Saenchaimuaythaigym en Sean Clancy. Dit gaat om Muay Thai partij binnen de Bantamweight divisie. Pongsiri is al sinds 7-jarige leeftijd actief op het canvas en is een viervoudige wereldkampioen. Sean Clancy komt vanuit Cork, Ierland en verwacht met zijn kickboksachtergrond te winnen.

Daarnaast is het aan Petchmorakot Petchyindee Academy vs. Magnus Andersson om het main event van A New Breed III te verzorgen. De winnaar van dit gevecht mag zich de Featherweight Muay Thai ONE kampioen noemen. De 26-jarige Petchmorakot heeft een indrukwekkend kickboksrecord van 163-34 -2 draws en 1 No contest. Hij is momenteel de ONE Muay Thai kampioen.

De gevechten zullen live en gratis te bekijken zijn op Youtube.

Bekijk hier het eerste deel van A New Breed:

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »