breaking news

Olympiër Mark O.Madsen treft Austin Hubbard tijdens UFC 248 in Las Vegas

January 10th, 2020 | by Redactie
Olympiër Mark O.Madsen treft Austin Hubbard tijdens UFC 248 in Las Vegas
UFC
0

De ongeslagen Deen Mark O.Madsen zal op 7 maart 2020 voor de tweede maal zijn opwachting gaan maken in de UFC. De Olympiër neemt het op tegen de Amerikaan Austin Hubbard in de Lightweight divisie. Beide vechters treffen elkaar in de Octagon van de T-Mobile Arena te Las Vegas, Nevada. Het gevecht zal naar alle waarschijnlijkheid deel uit maken van de Main Card van UFC 248. MMA Junkie wist het gevecht bekend te maken.

Mark O. Madsen (MMA 9-0/UFC 1-0) is een Deense MMA vechter die zijn Pro-MMA carrière in 2013 begon. Echter is Madsen vooral bekend voor zijn deelnames aan drie Olympische Spelen. Zo deed Madsen mee in 2008, 2012 en 2016 aan de Olympische Spelen in de categorie Grieks-Romeins worstelen. Tijdens de eerste twee “Spelen” wist Madsen geen eremetaal in de wacht te slepen, de derde maal was het wel raak. Madsen pakte de zilveren medaille Madsen had daarvoor in het MMA al een 2-0 record opgebouwd. Madsen maakte vervolgens in 2016 voor goed de overstap naar het MMA. Madsen wist wederom twee partijen te winnen en verbond zich aan de Cage Warriors Academy Denmark. In 2018 won Madsen tweemaal en ging hij verder bij het grote Cage Warriors. Daar wist Madsen te winnen van Thibaud Larchet en Patrick Nielsen. Madsen werd vervolgens gecontracteerd door de UFC en maakte in September 2019 zijn debuut in Kopenhagen tegen de Italiaan Danilo Belluardo. Madsen won het gevecht vroeg in de eerste ronde via TKO.

Embed from Getty Images

Austin Hubbard (MMA 11-3/UFC 1-1) is een Amerikaanse MMA vechter die sinds 2015 te bewonderen is in het professionele MMA circuit. De Elevation Fight Team vechter wist in het regionale circuit bij meerdere organisaties hoge ogen te gooien. Zo wist hij zijn eerste acht partijen te winnen en onder meer de titel bij de Caged Aggression en Hoosier FC organisaties binnen te slepen. In 2018 maakte Hubbard de overstap naar de LFA organisatie. Tijdens zijn eerste partij wist hij de ongeslagen Harvey Park via Unanimous Decision te verslaan. Dit leverde hem in December 2018 een titelgevecht op tegen Killys Mota. Hubbard vocht erg sterk en won via TKO laat in de vijfde ronde. Hubbard maakte vervolgens tijdens UFC Rochester in Mei 2019 zijn debuut voor de organisatie tegen Davi Ramos. De BJJ specialist was echter te sterk en versloeg Hubbard via Unanimous Decision. Hubbard wist zijn tweede gevecht voor de UFC echter wel te winnen. In Vancouver werd gewonnen van de Canadees Kyle Prepolec via Unanimous Decision.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.