breaking news

Ode’ Osbourne treft nieuwkomer Denys Bondar tijdens UFC evenement op 6 februari

January 23rd, 2021 | by Marcel Dorff
Ode’ Osbourne treft nieuwkomer Denys Bondar tijdens UFC evenement op 6 februari
UFC
0

Het UFC evenement op 6 februari aanstaande heeft er een nieuwe partij bij gekregen. Ode’ Osbourne gaat proberen na een mislukt debuut zijn eerste overwinning binnen de organisatie te claimen. De Pura Vida vechter neemt het op tegen de Oekraïense nieuwkomer Denys Bondar op een Catchweight van 130lbs. Beide vechters treffen elkaar naar alle waarschijnlijkheid in Las Vegas.

Ode Osbourne (MMA 8-2-0-1/UFC 0-0-0-0) is een Jamaicaan die inmiddels al een aantal jaren in de VS woont. Osbourne traint bij Pura Vida BJJ/MMA in Milwaukee, Wisconsin. Osbourne startte zijn Pro-MMA carrière in 2015 en bleef ongeslagen in zijn eerste vier gevechten. Osbourne verloor echter tijdens zijn RFA debuut. Vervolgens werd van Cory Galloway gewonnen. Hierna werd wederom verloren tegen de talentvolle Jose Luis Calvo. Osbourne wist vervolgens drie partijen achter elkaar te winnen wat de aandacht trok van de UFC. Osbourne mocht hierdoor meedoen aan het derde seizoen van de Dana White’s Contender Series. Osbourne vocht sterk tegen de favoriet Armando Villarreal en wist Villarreal in de eerste ronde via Armbar Submission te finishen. Dit leverde Osbourne een contract bij de UFC op. Osbourne maakte vervolgens zijn UFC debuut in Januari 2020 tegen Brian Kelleher. Osbourne verloor de partij via Guillotine Choke Submission in de eerste ronde. Osbourne zou vervolgens in Januari 2021 een gewichtsklasse omlaag gaan en op Flyweight Jerome Rivera treffen. Echter werd Rivera overgeheveld naar een andere partij waarna Osbourne geen nieuwe tegenstander kreeg.

Embed from Getty Images

Denys Bondar (MMA 14-2/UFC 0-0) is een Oekraïense MMA vechter die zijn professionele MMA carrière startte in 2015. In zijn eerste jaar als professional wist Bondar een indrukwekkend record neer te zetten van zes overwinningen en een verliespartij. Bondar verloor vervolgens een losse partij en zou tweeënhalf jaar niet op professioneel niveau vechten. In 2018 kwam hij terug in het professionele circuit bij de WWFC organisatie. Daar wist hij zowel de Interim als Undisputed titel te winnen. Met een winstreak van acht partijen tekende Bondar in Januari 2021 een contract bij de UFC.

KHARKIV, UKRAINE - NOVEMBER 2, 2019 - Ukrainian fighter Denys Bondar...  News Photo - Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »