breaking news

NYSAC gaat niet mee in beroep Chris Weidman

July 4th, 2017 | by Lennart Van Arendonk

Enkele maanden geleden verloor Chris Weidman met een opmerkelijke technische knock-out van de Nederlandse Gegard Mousasi tijdens het co-main event van UFC 210. Na het plaatsen van enkele knieën in het gezicht van Weidman dacht men dat dit illegaal is. Het verwarrende moment werd meerdere keren herhaald op de grote schermen, en al snel was het duidelijk dat de technieken legaal waren. Uiteindelijk was het aan de dokter om de partij te beëindigen. Team Weidman heeft geprobeerd de zaak aan te vechten om zijn verlies recht te zetten. Echter is zijn verzoek afgewezen.

In de laatste aflevering van The MMA Hour vertelde hij over de situatie van de zaak: “I just got it back in the mail yesterday. I did not win the appeal. I don’t think it was anything we didn’t expect. I didn’t even read it. My wife was reading it. The rules that were explained to us are that there was no replay. If something happens where there is an injury they are allowed to look at it. That’s pretty much what I heard from my wife.”

Weidman staat nu ingeroosterd om te strijden tegen The Ultimate Fighter winnaar Kelvin Gastelum. Dit zal gebeuren voor zijn thuispubliek tijdens UFC on Fox 25 in Uniondale, New York.

Houd MMA DNA in de gaten voor meer MMA nieuws!

Comments are closed.

Translate »