breaking news

Norma Dumont treft Bea Malecki op 10 april

January 20th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Norma Dumont treft Bea Malecki op 10 april
UFC
0

Norma Dumont en Bea Malecki gaan het, in een bantamweight gevecht, tijdens een UFC evenement op 10 april tegen elkaar opnemen, zo meldt MMA Premium. Het is nog niet bekend waar het gevecht zal plaatsvinden.

De Braziliaanse Norma Dumont maakte bijna een jaar geleden in de featherweight divisie, tegen Megan Anderson, haar UFC debuut. Een gevecht dat ze snel wilde vergeten, want Dumont werd in de eerste ronde knock-out geslagen. Vervolgens nam “Imortal” het in november, in een bantamweight gevecht, op tegen Ashlee Evans-Smith, dit gevecht wist ze via een unanimous decision te winnen.

Bea Malecki deed in 2018 mee met het 28e seizoen van The Ultimate Fighter. De Zweedse kwam niet ver, maar tekende alsnog een contract bij de UFC. Bijna een jaar na haar deelname maakte Malecki haar UFC debuut als professionele MMA-vechtster. In de tweede ronde wist ze Duda Santana ,via een ‘rear naked choke’, te verslaan. Vervolgens nam ze het in maart van het vorige jaar op tegen Veronica Macedo, dit gevecht wist de “Bad News Barbie” via een unanimous decision te winnen. In oktober moest ze een gevecht tegen Tracy Cortez afzeggen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »