breaking news

Noad Lahat vecht tegen Henry Corrales tijdens Bellator 182

June 10th, 2017 | by Marcel Dorff

Zojuist hebben we weten te achterhalen dat Noad Lahat op 25 Augustus 2017 zijn opwachting zal maken in de Bellator Cage. Hij zal het opnemen in de Featherweight divisie tegen Henry Corrales. Het gevecht zal plaatsvinden in het Turning Stone Resort & Casino te Verona, New York. Beide mannen treffen elkaar die avond op de Main Card.

Noad Lahat (MMA 11-2/Bellator 2-0) werd door Bellator opgepikt nadat hij zijn contract bij de UFC niet wilde verlengen. Lahat versloeg zowel Nicklas Backstrom als Steven Siler in de UFC, maar ging twee keer KO door middel van een Flying Knee tegen zowel Godofredo Pepey als Diego Rivas. Lahat traint bij AKA (American Kickboxing Academy), maar traint ook nog regelmatig in Tel Aviv. In 2016 maakte Bellator MMA voor het eerst hun opwachting in Tel Aviv, Israël en uiteraard was Lahat daarbij. De Israëliër vocht tegen Scott Cleve. In de eerste ronde was Lahat via Rear Naked Choke Submission te sterk. En ook eerder dit jaar vocht Lahat voor Bellator MMA. Ditmaal werd Lloyd Carter verslagen via Rear Naked Choke Submission in de tweede ronde.

Henry Corrales (MMA 13-3/Bellator 1-3) kwam in 2015 als ongeslagen vechter Bellator MMA binnen. Corrales had op zijn zachtst gezegd een zéér moeilijk start in de Bellator organisatie. Zo verloor Corrales driemaal achter elkaar. Wel dient gezegd te worden dat hij verloor van bijna allemaal topnamen. Daniel Straus, Emmanuel Sanchez en Patricio Freire waren allen te sterk. Corrales wist zijn negatieve spiraal in Januari van dit jaar eindelijk te doorbreken door Cody Bollinger in de derde ronde via een Bodypunch KO te slaan. Corrales traint bij The MMA LAB in Glendale, Arizona. Corrales is een voormalig King of the Cage Kampioen.

 

Comments are closed.

Translate »