breaking news

Niveau van Colby Covington te hoog voor Robbie Lawler

August 4th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
Niveau van Colby Covington te hoog voor Robbie Lawler
UFC
0

Afgelopen zaterdag 3 augustus deelde Robbie Lawler de Octagon van de UFC met de oud Welterweight interim kampioen Colby Covington. In een gevecht van 25 minuten wist Lawler geen antwoord te geven voor de technieken en het hoge tempo van Covington. De jury heeft het gevecht uiteindelijk beoordeeld met een score van 50-44, 50-45, 50-45. Covington haalde alle juryleden over de sterkste te zijn en ontving de unanieme beslissing.

Bekijk hier de uitslagen van het evenement.

Covington heeft 564 pogingen gedaan om een stoot te geven. 43% van deze pogingen raakte zijn tegenstander. Lawler raakte 81 van zijn 198 stoten. Dit is 41% procent. Daarnaast maakte Covington 10 takedowns. Lawler slaagde er niet in om de partij naar de grond te brengen.

Helemaal vooraan in het publiek zaten Eric Trump en Donald Trump Jr. te juichen voor Covington. Deze fans hebben elkaar al eens ontmoet in het witte huis en lieten duidelijk weten fan te zijn van de 31-jarige Amerikaan. Ook vader Trump wenste Covington succes:


De MMA wereld reageert op het gevecht:

https://twitter.com/JonnyBones/status/1157776278440648704?

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »