breaking news

Nills van Noord wint binnen 40 seconden

February 27th, 2017 | by Lennart Van Arendonk

Afgelopen zondag 26 februari 2017 was het aan Boksschool Houwaart om de vechters van het evenement Fightclub Den Haag te verwelkomen. Het publiek is getrakteerd op onder andere J,N,C en B-klasse partijen. Ook stonden er enkele professionele MMA partijen op het schema. Zo was het aan de Nederlandse Team Schreiber vechter Nills van Noord om de hoofdact te verzorgen met Adnan Alic uit Servië. Oorspronkelijk zouden beide heren vechten op 16 mei 2016, maar door een ziekmelding van Adnan Alic is het gevecht verplaatst naar afgelopen weekend.

Na een verliespartij van Stuart Austin tijdens De European Fighting Challenge (Euro-FC) 1, was het aan de Caveman om de Nederlandse ring te betreden. Tegenover hem stond Adnan Alic, een vechter uit Servië die zijn trainingen voltooid bij de Pit-Bull Team. Na het klinken van de bel was het aan van Noord om initiatief te tonen. Hij bracht de partij rap naar de grond en begon hier met het uitdelen van verschillende stoten. Van Noord had de controle op de grond en wist Adnan met zijn buik op het canvas te houden dit gevolgd met stoten naar het lichaam dwong hem om af te kloppen. Nills van Noord wint zijn partij binnen 40 seconden en verslaat Adnan Alic met een technische knock-out.

Nills van Noord via social media: Fought at a small local event today. Opponent tapped out after 30 seconds because of punches to the body (what a bitch) Got a bit angry Because I came to fight and my opponent to get his money and lay down. Thanks for the people that came to support me!

Comments are closed.

Translate »