breaking news

Nieuwkomers Brad Riddell & Jamie Mullarkey vechten tijdens UFC 243 in Melbourne

September 14th, 2019 | by Marcel Dorff
Nieuwkomers Brad Riddell & Jamie Mullarkey vechten tijdens UFC 243 in Melbourne
UFC
0

De Nieuw-Zeelander Brad Riddell werd enkele weken geleden door de UFC gecontracteerd en zou zijn debuut gaan maken voor de organisatie tijdens UFC 243 op 5 Oktober in Melbourne, Australië. Echter was toen nog geen tegenstander bekend. Jamie Mullarkey daagde vervolgens Riddell uit via Social Media. De Australiër krijgt zijn zin en zal het tegen Riddell gaan opnemen in de Lightweight divisie. Het gevecht maakt deel uit van de Preliminary Card. Cageside Press’ Shawn Bitter maakte de partij bekend.

Brad Riddell (MMA 6-1/UFC 0-0) is een Nieuw-Zeelander die uitkomt voor City Kickboxing. Riddell die onder meer in het kickboksen tegen ONE Championship Kampioen Regian Eersel en Fernando Groenhart vocht heeft nu zijn volledige focus op het MMA gericht. Riddell won zes van in totaal zeven gevechten in zijn Pro-MMA carrière voordat hij bij de UFC tekende. Riddell won onder meer van de Chinees Song Kenan en pakte in zijn gevecht tegen Mikey Vaotuua de Wollongong Wars titel. Riddell zal nu zijn UFC debuut maken in Melbourne.

Jamie Mullarkey (MMA 12-2/UFC 0-0) is een Australische MMA vechter die bij drie organisaties titels wist te pakken. Zo werd de titel gewonnen bij de prestigieuze BRACE organisatie. Mullarkey is een gerespecteerde vechter in het regionale circuit van Australië. De Australiër won zijn laatste vier gevechten alvorens hij bij de UFC tekende. Tijdens zijn laatste gevecht verdedigde hij met succes zijn Superfight MMA titel.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »