breaking news

Nieuwkomers Austin Lingo en Youssef Zalal treffen elkaar tijdens UFC 247 in Houston

January 29th, 2020 | by Marcel Dorff
Nieuwkomers Austin Lingo en Youssef Zalal treffen elkaar tijdens UFC 247 in Houston
UFC
0

De UFC heeft anderhalve week voor aanvang van het UFC 247 evenement in Houston, Texas nog een gevecht aan de card toegevoegd. De ongeslagen Fortis MMA vechter Austin Lingo gaat zijn lang verwachte debuut maken voor de UFC. Hij treft de Amerikaan met Marokkaanse roots Youssef Zalal in de Featherweight divisie. Beide vechters treffen elkaar op 8 februari aanstaande in de Octagon van het Toyota Center op de Preliminary Card. MMA Junkie bracht het nieuws naar buiten. (Photo credit: Mike Jackson)

Austin Lingo (MMA 7-0/UFC 0-0) is een Amerikaanse MMA vechter die sinds 2017 in het professionele circuit vecht. Lingo komt van het sterke Fortis MMA team uit Dallas, Texas. Hij maakte zijn MMA debuut bij de LFA organisatie tegen Charles Williams. Lingo won die partij via Unanimous Decision. Na vervolgens een uitstapje bij de XKO organisatie keerde Lingo weer terug naar de LFA. Daar wist Lingo vijf partijen achter elkaar te winnen. Zijn laatste drie partijen werden allemaal binnen 30 seconden beslist. Nu zal Lingo zijn debuut gaan maken voor de UFC.

Afbeeldingsresultaat voor austin lingo

Youssef Zalal (MMA 7-2/UFC 0-0) maakte zijn Pro-MMA debuut in 2017. De Amerikaan van Marokkaanse afkomst maakte indruk tijdens zijn eerste professionele partijen. Zo wist hij een winstreak op te bouwen van zes gevechten met overwinningen bij de LFA organisatie tegen onder andere Steven Merrill en Daniel Soto. Vervolgens had Zalal met twee verliespartijen een erg slecht begin van 2019. Echter wist hij het jaar alsnog goed af te sluiten met een spectaculaire Flying Knee KO overwinning in de eerste ronde tegen Jaime Hernandez. Zalal zal nu zijn UFC debuut maken.

Afbeeldingsresultaat voor youssef zalal

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »