breaking news

Nieuwkomers Anthony Ivy en Christian Aguilera treffen elkaar op 13 juni in Las Vegas

June 6th, 2020 | by Redactie
Nieuwkomers Anthony Ivy en Christian Aguilera treffen elkaar op 13 juni in Las Vegas
UFC
0

De UFC heeft twee debutanten gematcht tijdens UFC Fight Night 172 in Las Vegas, Nevada op 13 juni aanstaande. Anthony Ivy zou in eerste instantie vanavond vechten als vervanger voor Ian Heinisch. Echter werd dit teruggedraaid waardoor Ivy nu zijn opwachting zal maken in de Welterweight divisie tegen Christian Aguilera. Beide mannen treffen elkaar in de Octagon van het UFC APEX. Het gevecht zal deel uitmaken van de Preliminary Card. Sherdog meldde de partij als eerste.

Anthony Ivy (MMA 8-2/UFC 0-0) is een Amerikaanse MMA vechter die sinds 2015 vecht in het professionele MMA circuit. Na een overwinning tijdens zijn debuut en een verliespartij bij Bellator MMA tekende Ivy bij de RFA organisatie. Daar wist hij te winnen Jesse Almarez via een Headkick KO in de eerste ronde. Nadat vervolgens RFA en Legacy Fights fuseerden in het nieuwe LFA kwam Ivy voor die organisatie uit. Echter verliet hij na een overwinning op Arthur Ashton de organisatie en tekende hij bij Fury FC. Na een ongelukkig debuut wist Ivy tijdens zijn tweede partij wel te imponeren en mocht hij voor de titel vechten tegen Washington Luiz. Ivy won de titel door Luiz via een Kneebar Submission in de tweede ronde te finishen. Ivy verdedigde de titel tweemaal en pakte vervolgens ook de titel bij de WXC organisatie. Ivy kreeg vervolgens een telefoontje van de UFC en zal daar nu zijn carrière voort zetten.

Christian Aguilera (MMA 13-6/UFC 0-0) maakte zijn MMA debuut in 2013. Aguilera vocht bij bekende regionale organisaties als BAMMA Badbeat, KOTC, RFA en CFFC. Met een record van 8-4 tekende Aguilera in 2018 bij de LFA organisatie. Na drie overwinningen tegen respectievelijk Maycon Mendonca, Anthony Hernandez en Ricardo Seixas mocht Aguilera tijdens het Main Event van LFA 44 vechten tegen Matthew Frincu. Aguilera verloor het gevecht, en zou vervolgens ook van David Michaud verliezen. Aguilera maakte een uitstapje naar een andere organisatie en versloeg Krzysztof Kulak via KO in de eerste ronde. Aguilera keerde vervolgens terug bij LFA en versloeg Gláucio Eliziário. Nu zal hij zijn UFC debuut gaan maken.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »