breaking news

Nieuwe tegenstander voor Djamil Chan tijdens GMC 15 in Ulm

May 28th, 2018 | by Marcel Dorff
Nieuwe tegenstander voor Djamil Chan tijdens GMC 15 in Ulm
GMC
0

Het Nederlandse MMA talent Djamil Chan zal tijdens GMC 15 op 30 Juni 2018 zijn opwachting maken. In de Lightweight divisie zou Chan in eerste instantie vechten tegen de Zwitser Michael Böbner. Echter is Böbner om onbekende redenen van het gevecht gehaald waardoor Chan het nu opneemt tegen de Franse Dagestani Daguir Imavov. Het gevecht zal plaatsvinden in de Ratipharm Arena te Ulm, Duitsland. Chan zal bij een overwinning zeer kort bij een titelgevecht zijn voor de organisatie.

Djamil Chan (MMA 14-4/GMC 4-0) is dan weliswaar een Nederlandse vechter. Zijn grootste successen behaalde hij in Duitsland. Zo wist hij zowel voor de Respect FC organisatie als voor de GMC organisatie de titel te pakken. Bekende namen als David Zawada en Michael Erdinc werden via KO in de eerste ronde verslagen. In 2015 tijdens zijn laatste gevecht (tijdens zijn eerste run) voor de GMC organisatie versloeg Chan de Duitser Mohamed Grabinski via TKO in de vijfde ronde. Vervolgens ging Chan (na een ongelukkig TUF avontuur) zijn skills testen in de Bellator MMA organisatie. Chan won zijn debuut via KO in de eerste ronde tegen Richard Patishnock. Vervolgens werd verloren van topvechter Derek Campos via Unanimous Decision. En werd ook via een zeer controversiële Split Decision verloren van Valeriu Mircea. Chan keerde vervolgens terug bij de GMC organisatie en nam het op tegen Anatolij Baal. Een zeer succesvolle terugkeer mag wel gezegd worden. Chan won zijn gevecht via KO in de eerste ronde, en leek zich verzekerd te hebben van een rematch tegen inmiddels Kampioen Mohamed Grabinski. Echter zal Chan eerst nog Daguir Imavov moeten verslaan.

Daguir Imavov (MMA 12-2-1/GMC 0-0-0) startte zijn Pro-MMA carrière in 2013. De Dagestani die in Frankrijk woont en traint bij de MMA Factory in Parijs wist in het regionale Franse circuit zeven van zijn eerste negen partijen te winnen alvorens hij een contract tekende bij het prestigieuze Finse Cage. Daar wist hij in 2014 tweemaal te winnen waaronder tegen de hoog aangeschreven Juha-Pekka Vainikainen. Imavov vocht vervolgens nog voor een andere Finse organisatie echter ging dit gevecht via Unanimous Decision verloren. Imavov vocht vervolgens twee partijen voor de Fight Exclusive Night organisatie in Polen. Beide partijen werden gewonnen. Hierbij zat een overwinning tegen voormalig PLMMA Kampioen Kamil Lebowski. Imavov won tijdens zijn laatste gevecht in Malta de Centurion Fight Championship titel door de Braziliaan Rafael Macedo via Unanimous Decision te verslaan. Imavov zou vervolgens zijn opwachting maken in de Verenigde Arabische Emiraten tijdens het Phoenix FC evenement tegen de Zweedse TUF veteraan Frantz Slioa. Echter werd het gevecht gecanceld. Nu zal hij op short notice zijn debuut voor de GMC organisatie gaan maken.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »