breaking news

Nieuwe partijen GLORY 76 in Antwerpen (inclusief Zouggary vs. Boynazarov)

February 19th, 2020 | by Marcel Dorff
Nieuwe partijen GLORY 76 in Antwerpen (inclusief Zouggary vs. Boynazarov)
GLORY
0

GLORY heeft via een persbericht zeven nieuwe partijen toegevoegd aan het GLORY 76 evenement dat op 28 maart in de AED Studios te Antwerpen zal plaatsvinden. Eerder werd het Main Event om de Welterweight titel tussen kampioen Cédric Doumbé en interim kampioen Murthel Groenhart al bekend gemaakt. Featherweight Zakaria Zouggary voegt zich ook bij de namen op de card. Hij zal het gaan opnemen tegen Anvar Boynazarov.

Lees hieronder verder voor de overige partijen.

GLORY heeft ook twee Heavyweight partijen toegevoegd aan de card. De in GLORY nog ongeslagen Kroaat Antonio Plazibat gaat proberen zijn vierde overwinning te pakken. Hij neemt het op tegen de Pool Arkadiusz Wrzosek. Eveneens zullen ook Tomas Mozny en de Oekraïner Oleh Pryimachov elkaar treffen in de divisie.

Ook zien we de Amerikaan Troy Jones zijn opwachting maken in Antwerpen. Jones verloor recent nog een gevecht om de Interim Welterweight titel tegen Murthel Groenhart. Jones zal het echter zwaar gaan krijgen. Want hij vecht niet alleen tegen Cedric de Keirsmaeker maar ook tegen het fanatieke Belgische publiek die hun landgenoot zal gaan aanmoedigen.

En dat Welterweight een divisie is die op 28 maart volop in de spotlights zal staan blijkt wel dat GLORY nog meer Welterweights op de card heeft gezet. De Turk Vedat Hoduk treft de Fransman Cédric Do en de ongeslagen Amerikaan Ross Levine neemt het op tegen de Engelsman Ammari Diedrick.

Tot slot staan er ook nog twee vrouwen op de card. In de Super Bantamweight divisie nemen de Françaises Sarah Moussaddak en Anaëlle Angerville het tegen elkaar op.

GLORY zal de overige partijen op een later tijdstip bekend maken.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste kickboks nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »