breaking news

Nieuwe datum titelgevecht Amanda Nunes vs. Megan Anderson bekend

December 21st, 2020 | by Jamal Boussenaf
Nieuwe datum titelgevecht Amanda Nunes vs. Megan Anderson bekend
UFC
0

Het featherweight titelgevecht tussen Amanda Nunes en Megan Anderson, dat tijdens UFC 256 had moeten plaatsvinden, heeft een nieuwe datum gekregen. Brett Okamoto van ESPN weet te melden dat het gevecht op 6 maart, tijdens UFC 259, zal plaatsvinden. Waar het evenement zal plaatsvinden is nog niet bekend.

Amanda Nunes is sinds 2018 de UFC featherweight kampioene. Tijdens UFC 232 wist ze, door Cris Cyborg knock-out te slaan, de titel te veroveren. Sindsdien wist ze die titel eenmaal te verdedigen. Dit deed ze tegen Felicia Spencer, die ze in juni via een unanimous decision wist te verslaan. Daartussen verdedigde ‘Double Champ’ Nunes wel twee keer met succes haar bantamweight titel. Zo versloeg ze Holly Holm via een TKO en Germaine de Randamie via een unanimous decision.

Megan Anderson wist, na haar verlies tegen Felicia Spencer in 2019, een winstreeks van twee gevechten neer te zetten om zo een gooi naar de titel te mogen doen. Zo wist de Australische, nog geen vijf maanden na haar verlies, de Franse Zarah Fairn via een ‘triangle choke’ te verslaan. Vervolgens nam Anderson het in februari op tegen Norma Dumont, die ze in de eerste ronde via een TKO wist te verslaan.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »