breaking news

Nieuwe aankondigingen voor ONE: Visions of Victory

February 7th, 2018 | by Lennart Van Arendonk
Nieuwe aankondigingen voor ONE: Visions of Victory
ONE Championship
0

ONE Championship (ONE), het grootste wereldwijde sportmedia-bedrijf in de Aziatische geschiedenis, heeft zojuist zijn terugkeer aangekondigd in de bruisende hoofdstad Kuala Lumpur. ONE: Visions of Victory staat geschreven in de agenda van het Axiata Stadium en zal verschillende vechters het podium geven in de vorm van MMA-kooi. Terwijl het main event nog moet worden aangekondigd, geeft One Championship al een handvol lokale en internationale namen die deze avond zullen strijden voor de winst.

Agilan Thani uit Kuala Lumper, Maleisië is een 22-jarige strijder en een van de beste Welterweights in One Championship. Tijdens Thani zijn snelle opmars heeft hij een record weten te behalen van 8 om 1, met daarin een titelgevecht tegen de voormalige ONE Welterweight wereldkampioen Ben Askren in mei 2017. Thani zal vechten tegen de nieuwkomer Amiteh Chaebey uit India. De voormalige SFL kampioen staat bekend om zijn knock-out kracht en zal zijn debuut maken bij de organisatie.

Daarnaast staat de 19-jarige Christian Lee weer op het canvas. De oud Prankration World Champion wist recent te winnen van de Japanse veteraan en oud ONE Lightweight kampioen Kotetsu Boku. Hij staat nu ingeroosterd tegenover de 39-jarige Kazunori Yokota uit Chiba, Japan.

Daarnaast vecht Gianni Subba tegen Danny Kingad en Muhammad Aiman tegen Burn Soriano. Ook staat de 18-jarige Jihin Radzuan op de kaart. Ze zal haar ONE debuut maken tegen Puja Tomar. Ook vecht Jerome S. Paye deze avond tegen Hisyam Samsudin.

Volg MMA DNA voor meer MMA nieuws!

Comments are closed.

Translate »