breaking news

Nieky Holzken vecht Muay Thai partij tegen John Wayne Parr tijdens ONE 134

February 26th, 2021 | by Lennart Van Arendonk
Nieky Holzken vecht Muay Thai partij tegen John Wayne Parr tijdens ONE 134
ONE Championship
0

In april 2021 vecht Nieky Holzken een Muay Thai partij tegen John Wayne Parr. Hij doet dit tijdens ONE on TNT 3 op een nog onbekende locatie. Het evenement staat in de agenda van 7 april en zal vervolgens over drie verschillende afleveringen uitgezonden worden. Holzken zal dan op 21 april verschijnen op de verschillende livestreams.

Holzken maakte in 2018 zijn debuut bij de promotie en kent sinds dien overwinningen op Cosmo Alexandre, Mustapha Haida en Elliot Compton. Alleen Regian Eersel was te sterk voor hem. Hij vocht hier tweemaal tegen en verloor beide keren met een unanieme beslissing.
Voordat Holzken actief was bij ONE Championship konden fans hem zien schitteren op het canvas van Glory Kickboxing. Hij was hier de Welterweight wereldkampioen.

Aan de andere kant van de ring komt de Australische John Wayne Parr te staan. Deze 44-jarige debutant was voorheen actief bij Rizin FF, Bellator Kickboxing en Boonchu Cup. Hij kent momenteel een professioneel record van 99-34-1 en gaat voor zijn honderdste overwinning.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »