breaking news

Nicolas Dalby en Tim Means vinden in elkaar een nieuwe tegenstander

June 16th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Nicolas Dalby en Tim Means vinden in elkaar een nieuwe tegenstander
UFC
0

Welterweights Nicolas Dalby en Tim Means gaan het op 26 juni, tijdens een UFC Fight Night, tegen elkaar opnemen. Nicolas Dalby zou het opnemen tegen Sergey Khandozhko, maar omdat Khandozhko visa problemen heeft gaat dit niet door. Tim Means zou het opnemen tegen Danny Roberts, maar door een afzegging van Roberts gaat ook deze partij niet door. Nu treffen de twee elkaar in de UFC Apex in Las Vegas.

Nicolas Dalby keerde in 2019, na een uitstapje bij Cage Warriors, terug in de UFC. De Deen is sinds zijn terugkeer nog ongeslagen binnen de organisatie. In zijn terugkeer nam Dalby het op tegen Alex Oliveira, die hij via een unanimous decision wist te verslaan. Vervolgens stond hij tegenover Jesse Ronson in de octagon. Dalby verloor het gevecht, via een ‘rear naked choke’, maar het resultaat werd, nadat Ronson positief testte op een verboden middel, omgezet naar een ‘no contest’. Dalby’s meest recente gevecht eindigde in een unanimous decision winst tegen Daniel Rodriguez.

Tim Means wist zijn laatste twee gevechten te winnen. De veteraan, die sinds 2014 bij de UFC onder contract staat en negentien gevechten bij de organisatie vocht, wist in 2020 een eind te maken aan een wisselvallige periode. Means verloor zijn eerste gevecht van dat jaar, maar wist zich vervolgens goed te herpakken. Zo was Means na drie rondes voor zowel Laureano Staropoli en Mike Perry een maatje te groot.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »