breaking news

Nicolae Negumereanu vs. Ike Villanueva toegevoegd aan UFC evenement op 23 oktober

September 6th, 2021 | by Marcel Dorff
Nicolae Negumereanu vs. Ike Villanueva toegevoegd aan UFC evenement op 23 oktober
UFC
0

De UFC heeft een Light-Heavyweight partij toegevoegd aan het UFC evenement op 23 oktober in Las Vegas, Nevada. Nicolae Negumereanu gaat het opnemen tegen Ike Villanueva. Beide vechters treffen elkaar in de Octagon van het UFC APEX. Cageside Press meldde de partij.

Nicolae Negumereanu (MMA 10-1/UFC 1-1) is een Roemeense vechter die sinds 2016 actief is in het MMA. Negumereanu vocht in zijn carrière het merendeel in de RXF organisatie. Daar wist hij al zijn partijen via finish te winnen. In zijn laatste partij voor de organisatie in November 2018 versloeg hij de Duitser Dan Konecke en pakte Negumereanu de Light-Heavyweight titel. Negumereanu tekende in 2019 bij de UFC en maakte op short notice zijn debuut tegen Saparbeg Safarov. Negumereanu verloor via Unanimous Decision. Het duurde vervolgens tot Juni 2021 alvorens we Negumereanu terug zagen in de Octagon. Echter pakte hij via Split Decision tegen Aleksa Camur wel zijn eerste overwinning binnen de UFC.

Embed from Getty Images

Ike Villanueva (MMA 17-12/UFC 1-3) begon zijn Pro-MMA carrière in 2008. Villanueva vocht veel partijen in het regionale circuit van Texas. Tot en met 2017 vocht Villanueva in de Middleweight divisie. Zo wist hij onder meer partijen te winnen bij Legacy FC en Fury FC. Ook won Villanueva zijn Bellator MMA debuut in 2016. Het zou bij die ene partij blijven voor Bellator. Vanaf 2019 vecht Villanueva in de Heavyweight divisie. Na een overwinning bij Fury FC tegen Juan Torres mocht Villanueva voor de Heavyweight titel vechten tegen UFC veteraan Roger Narvaez. Villanueva won de partij in de eerste ronde via KO. Die titel werd uiteindelijk eenmaal succesvol verdedigd. Ook UFC veteraan Rashad Coulter werd in de eerste ronde verslagen. Villanueva maakte vervolgens in Mei 2020 zijn UFC debuut tegen Chase Sherman. Villanueva verloor de partij via TKO in de tweede ronde. Vervolgens zou Villanueva vechten tegen Jorge Gonzalez in Augustus 2020. Echter werd Gonzalez van de partij gehaald en vervangen door Jordan Wright. Villanueva verloor via TKO in de eerste ronde. Villanueva wist dat vervolgens alarmfase 1 was afgegaan. De Amerikaan moest zijn partij tegen Vinicius Moreira in Januari 2021 winnen om actief te blijven binnen de UFC. Villanueva won via KO in de tweede ronde. Helaas ging het voor Villanueva mis in Juni 2021. Via KO in de tweede ronde werd verloren van Marcin Prachnio.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »