breaking news

Nick Newell tekent bij Bellator en maakt zijn debuut op 24 augustus

July 24th, 2019 | by Marcel Dorff
Nick Newell tekent bij Bellator en maakt zijn debuut op 24 augustus
Bellator MMA
0

Het lukte Nick Newell niet om een UFC contract te bemachtigen via de Contender Series. Zijn vuur bleef echter altijd branden en Newell is zelfverzekerd om zich te tonen voor het grote MMA publiek. Op 24 augustus tijdens Bellator 225 maakt de 33-jarige Amerikaan zijn debuut. 

Nick Newell is geboren met een afwijking, waardoor zijn gehele linkerhand ontbreekt. Desondanks heeft de Amerikaan in 10 jaar tijd maar liefst 15 overwinningen bij elkaar gesprokkeld.

Na zijn verliespartij in de Contender Series besloot Newell wat tijd af te nemen. Ruim 11 maanden later stond hij in de kooi bij CES MMA waar hij zijn debuut partij won in de eerste ronde via submission. Nu is naar buiten gekomen dat Newell (15-2) een exclusief contract bij Bellator heeft getekend, en zijn debuut volgt snel.

https://twitter.com/BigMarcel24/status/1153785683967799296?s=19

Zijn tegenstander is Corey Browning (5-2). Op 24 augustus heeft Bellator het MMA podium helemaal voor zichzelf, want de UFC host geen show in dat weekend. Eerder werd al aangekondigd dat de rematch tussen heavyweights Matt Mitrione en Sergei Kharitonov het evenement gaat headlinen. Ook gaan heavyweights  Valentin Moldavsky en Timothy Johnson het tegen elkaar opnemen in Connecticut.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »