breaking news

Nick Negumereanu maakt UFC debuut tegen Saparbeg Saforov tijdens UFC Londen

March 1st, 2019 | by Marcel Dorff
Nick Negumereanu maakt UFC debuut tegen Saparbeg Saforov tijdens UFC Londen
UFC
0

Gisteren werd bekend dat Gökhan Saki geblesseerd was geraakt en niet meer langer zou vechten op 16 Maart 2019 tijdens UFC Fight Night 147 in Londen. De UFC heeft echter niet stilgezeten en heeft de Roemeen Nick Negumereanu gecontracteerd. Hij zal zijn debuut gaan maken tegen de Rus Saparbeg Safarov. FloCombat wist dit als eerste te melden. Beide vechters treffen elkaar op de Preliminary Card in “The O2” in de Light-Heavyweight divisie.

Saparbek Safarov (MMA 8-2/UFC 0-2) nam het in December 2016 op short notice (6 dagen) op tegen Gian Villante in Albany, New York. Beide mannen maakten er een echte ”brawl” van. Zowel Safarov als Villante waren aangeslagen, echter wist Villante uiteindelijk de overwinning via TKO te pakken. Dit betekende voor Safarov zijn eerste verliespartij in zijn Pro-MMA carrière. Safarov kreeg net als Villante wel de Fight of the Night bonus van de UFC. Safarov zou het vervolgens in Rotterdam opnemen tegen Marcos Rogerio de Lima. Echter werd de Lima door een potentiële USADA overtreding van het evenement afgehaald, en raakte vervolgens Safarov geblesseerd waarna het hele gevecht gecanceld werd. Safarov keerde vervolgens terug in Februari 2018 tijdens UFC 221 in Perth. Helaas voor Safarov was ditmaal Tyson Pedro via Kimura Submission te sterk. Safarov zou vervolgens tijdens UFC Denver in November 2018 terugkeren in de Octagon tegen Alonzo Menifield. Echter trok Safarov zich terug met een blessure. Safarov zou vervolgens vechten in Londen tegen Gökhan Saki. Echter raakte Saki geblesseerd waardoor Safarov nu zal aantreden tegen Nick Negumereanu.

Embed from Getty Images

Nick Negumereanu (MMA 9-0/UFC 0-0) is een Roemeense vechter die sinds 2016 actief is in het MMA. Negumereanu vocht in zijn carrière het merendeel in de RXF organisatie. Daar wist hij al zijn partij via finish te winnen. In zijn laatste partij voor de organisatie in November 2018 versloeg hij de Duitser Dan Konecke en pakte Negumereanu de Light-Heavyweight titel. Nu zal hij op short notice zijn opwachting maken tegen Saparbeg Safarov in Londen.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, korte broek

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »