breaking news

Nick Diaz keert in 2021 terug naar het wedstrijdveld

September 7th, 2020 | by Lennart Van Arendonk
Nick Diaz keert in 2021 terug naar het wedstrijdveld
UFC
0

Nick Diaz verwacht in 2021 een terugkeer naar het wedstrijdveld van de Ultimate Fighting Championship (UFC). Dit bevestigde zijn manager Kevin Mubanga tijdens een gesprek met Ariel Helwani van ESPN. Ook heeft Nick zojuist een succesvolle poging gedaan om zijn wedstrijdgewicht te halen. Zo zou hij nu tussen de 175 en 165 pond wegen.

Nick Diaz heeft sinds januari 2015 niet meer gevochten. Hij stond destijds tijdens UFC 183 tegenover Anderson Silva met een partij die de boeken is gegaan als een No Contest.

Helwani plaatste een bericht met de wegingsresultaten:

Daarna bevestigde hij opnieuw zijn terugkeer: “he is keeping a close eye on the big welterweight fights coming up. He is “100%” planning on fighting again, per Mubenga, and is targeting an early 2021 return.”

Men spreekt al lang over de terugkeer van Diaz. Zo zou hij bijvoorbeeld tegen Jorge Masvidal vechten tijdens UFC 235. Echter is dit gevecht niet gerealiseerd en kreeg zijn broertje Nate het gevecht tijdens UFC 244.

Ondanks dat Nick al bijna negen jaar geen partij meer heeft gewonnen, is hij nog altijd een zeer populaire vechter binnen de sport. Zijn terugkeer naar de Octagon zou dan ook een zeer groot pay-per-view evenement worden.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »