breaking news

Neil Seery zegt gevecht tegen Ian McCall af na het overlijden van een familielid

January 29th, 2017 | by Marcel Dorff

Zojuist kwam het vervelende nieuws binnen dat de Ier Neil Seery niet zal vechten op 11 Februari 2017 tijdens UFC 208 tegen Ian McCall. Na verluidt is de schoonmoeder van de Ier overleden.

Seery en McCall zouden in Noord-Ierland al tegen elkaar vechten. Dit was in November vorig jaar. Destijds ging het gevecht ook niet door. Neil Seery had aangegeven na dit gevecht een punt achter zijn Pro-MMA carrière te zetten. Of de Ier alsnog een partij laat inplannen voor een later tijdstip is onbekend. Ook is het niet bekend of McCall een vervanger krijgt toegewezen.

Dit zou de vijfde keer achter elkaar kunnen zijn dat Ian McCall niet zal vechten. De laatste keer dat McCall vocht was in Januari 2015 toen hij verloor via Unanimous Decision tegen John Lineker. Vervolgens gingen de partijen tegen Dustin Ortiz (Augustus 2015), Justin Scoggins (Juli 2016), Borg (September 2016) & Seery (November 2016) allemaal niet door om verschillende redenen. Dit zou dus de vijfde keer kunnen zijn dat McCall niet kan vechten.

Blijf de pagina in de gaten houden voor meer info!!!

Comments are closed.

Translate »