breaking news

Nederlanders winnen bij Spartacus Fighting Championship 5

June 5th, 2017 | by Redactie
Nederlanders winnen bij Spartacus Fighting Championship 5
SFC
0

Gisterenavond in Sofia, Bulgarije, Spartacus Fighting Championship 5 plaats. De undercard en maincard telden 8 gevechten waarvan 3 vechters uit Nederland. Mellony Geugjes , Chico Kwasi en Mike Sprangh van Mikes Gym. Lees hieronder meer over de verrichtingen van de atleten.  

Mellony Geugjes (2-3-0) mocht het in de undercard opnemen tegen Christina “Charis” Stelliou (1-1-0). Mellony, die met een opmars bezig is in haar MMA carrière, versloeg Stelliou doormiddel van een Rear Naked Choke Submission in de derde ronde.

 

Op de Main Card mocht Chico Kwasi (5-1-0-) het opnemen tegen de sterke Engelsman Chris Bay (28-2-0) voor de K1 Welterweight titel. Kwasi kwam in de derde ronde door met een linker hoge trap en een aantal goede stoten waardoor Bay flink stond te wankelen. Tijdens de rust tussen ronde 2 en 3 besloot de scheids de partij te beëindigen. Hier door mocht Chico Kwasi zich kronen met de titel Welterweight Kampioen van SFC.

Mike Sprangh (15-4-3) stond in het co-mainevent tegenover de Pool Kamil Kolton (5-0-0) voor de K1 Middleweight titel. Na 3 x 3 rondes wist Mike te winnen met een Split Decision. Zo mocht hij zich SFC Middleweight Kampioen noemen.

Comments are closed.

Translate »