breaking news

Nederlanders Gerardo Fanny en Willem Struik vechten tijdens Berkut Young Eagles

March 2nd, 2018 | by Redactie
Nederlanders Gerardo Fanny en Willem Struik vechten tijdens Berkut Young Eagles
Berkut Young Eagles
0

De Nederlandse MMA vechters Gerardo Fanny en Willem Struik gaan beiden hun opwachting maken tijdens een van de Berkut Young Eagles toernooien. Berkut Young Eagles is door de ACB organisatie dit jaar in het leven geroepen. Eerder werden de Young Eagles toernooien afgewerkt onder de ACB banner. Echter zal de ACB alleen nog maar de zogeheten ”hoofdtoernooien” verzorgen. Vechters die goed presteren bij de Berkut Young Eagles maken kans op promotie naar de ACB organisatie. De Berkut Young Eagles toernooien vinden plaats in Grozny, Tsjetsjenië.

Organisaties als ACB, WFCA, Fight Nights Global en M-1 Global laten wekelijks zien dat het niveau van de competitie nauwelijks onder doet voor de Noord-Amerikaanse organisaties. Gerardo Fanny (MMA 4-0) is de huidige SHC Bantamweight Kampioen. Fanny zal op 8 April 2018 meedoen aan het eerste evenement van de Berkut Young Eagles organisatie. Fanny zit in de zogeheten ”B groep”. In deze groep zitten ook Shakhpur Salaev (MMA 2-0), Dzhokhar Eskiev (MMA 1-1) en Ali Magomedov (MMA 0-0). Fanny zal het waarschijnlijk opnemen tegen de MMA debutant Ali Magomedov. Echter zal Magomedov een zeer geduchte tegenstander zijn. De Rus is meervoudig Wereldkampioen, Europees Kampioen en Russisch Kampioen in Wushu Sanda. Het toernooi zal plaatsvinden in de Flyweight divisie.

Willem Struik is een 22-Jarige vechter uit het team van Hubert Geven. Struik (MMA 2-1) komt uit in de Heavyweight divisie. Het toernooi waar Struik aan meedoet zal plaatsvinden op 29 April 2018. Struik zit net als Gerardo Fanny in de ”B groep”. In deze groep zitten ook Adlan Ibragimov (MMA 0-0), Arkadiy Lisin (MMA 5-1) en Anton Vinnikov (MMA 6-2). Struik zal het naar alle waarschijnlijkheid opnemen tegen Adlan Ibragimov. Struik zal overigens volgende week tijdens HIT FC  5 in Zwitserland ook van de partij zijn. Dan zal hij het opnemen tegen de Ier Mindaugas Gerve.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »