breaking news

Nederland maakt zich klaar voor vier vechtsportgala’s

April 22nd, 2017 | by Redactie

Het is een belangrijk weekend voor de Nederlandse vechtsportwereld. Zo staat de agenda vol geschreven met vier grote kickboks gala’s georganiseerd in steden als Almere, Dordrecht, Delfzijl en Gemert. Vanavond is het aan het Ringer Rage 10 gala, Dordrecht om het weekend te openen en morgen sluiten MSN Fight Gala, WFL: Champion vs. Champion en The Battle of the Kempen 2017 zich hierbij aan. Naast de vele kickboks partijen staan er ook MMA partijen op het spel. Ook de Nederlandse professionals komen in actie.

Om vier uur vanmiddag open Ringer Sportplaza de deuren om het publiek te verwelkomen. In Dordrecht geeft de promotie Ringer Rage verschillende vechters het podium om te strijden voor de winst. Er wordt onder andere gestreden voor de Nederlandse MMA titel. Dit gevecht zal gaan tussen Gerardo Fanny van Ringersport Plaza en Maikel Jongen van G-Force.

Ook het MSN Fight Gala komt opnieuw met een evenement. Na succesvolle edities is het aan het Theater & Congrescentrum De Molenberg van Delfzijl om de ring te ontvangen. Hier zullen onder andere Niek Steenbrink en Sonny Gallman van Emici MMA in actie komen om opnieuw te strijden voor de winst. Ook staat Ahmed Neghabi van Tabonon Zwolle weer in de ring voor een kickboks wedstrijd.

WFL- World Fighting League zal dit weekend groots uitpakken met hun evenement Champion vs. Champion. Het evenement dat in het topsportcentrum in Almere wordt gehouden heeft een aantal wereldtoppers aan boord. Als hoofdmenu zal de drievoudig K-1 wereldkampioen Peter Aerts nog éénmaal zijn opwachting maken tijdens zijn afscheidswedstrijd. Ook Michael Duut, Murat Aygun en brahim El Bouni staan ingeroosterd om te strijden in Almere.

Het is aan The Battle of the Kempen 2017 om het weekend af te sluiten. In het Fitland van Gemert zullen veel opkomende talenten kennismaken met de sport. Zo staan er zeer veel jeugdpartijen op het spel met enkele N en C partijen. Gyms als Beekwilder/Noudri en Ubeda Sports hebben een grote opkomst met veel vechters.

Naast de bovenstaande evenementen is het grote Amerikaanse publiek ook klaar voor Bellator MMA 178 in de Mohegan Sun Arena van Uncasville, Verenigde Staten en UFC Fight Night 108 in de Bridgestone Arena van Nashville, Verenigde Staten. Houd MMA DNA in de gaten voor meer MMA Nieuws!

Comments are closed.

Translate »