breaking news

Nate Diaz : ”Men was vergeten dat ik nog steeds aan de top sta”

August 18th, 2019 | by Marcel Dorff
Nate Diaz : ”Men was vergeten dat ik nog steeds aan de top sta”
UFC
0

Het duurde drie jaar voordat Stockton’s eigen Nate Diaz weer in de Octagon verscheen. In een decision overwinning kwam Diaz als overduidelijke winnaar naar voren tegen Anthony Pettis. In de derde ronde was hij nog dicht bij een finish, maar zover kwam het niet. 

Na zijn partij daagde Diaz een andere publiekslieveling uit : Jorge Masvidal. Beide heren vochten voorheen in de lightweight divisie maar hebben nu definitief de stap gezet richting de welterweight divisie. Masvidal was zelf aanwezig in Anaheim, en hij leek de uitnodiging van Diaz zeker niet uit de weg te gaan.

Tijdens de post-fight persconferentie legt Nate uit waarom Masvidal volgens hem de volgende op zijn radar is.

”Die 5-seconden knock-out van Masvidal spreekt boekdelen, hij is iemand die de kooi in stapt om spectaculaire dingen te laten zien. Hij is niet iemand die een beetje met me wil worstelen in de hoop om een ronde van me te winnen of op punten te winnen. Wij zullen allebei de kooi in stappen om elkaar uit te schakelen. Hij en ik zijn de enige twee echte gangsters in deze divisie”.

Uiteraard werd Nate ook gevraagd naar een mogelijke derde partij tussen hem en de Ierse superster Conor McGregor.

”Ik heb geen idee of die partij er gaat komen. Als de UFC me dat aanbiedt dit jaar nog dan ga ik kijken of het in mijn plannen past. Het is zeker geen must meer om tegen hem te vechten want ik heb hem al twee keer verslagen. Er zijn veel indrukwekkendere vechters actief in de UFC en die heb ik nu op mijn radar staan. Ik wil zeker dit jaar nog terugkeren, als het aan mij ligt vecht ik zelfs volgende maand al”.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »