breaking news

Natalia Silva en Victoria Leonardo maken UFC debuut op 30 januari 2021 tegen elkaar

November 23rd, 2020 | by Redactie
Natalia Silva en Victoria Leonardo maken UFC debuut op 30 januari 2021 tegen elkaar
UFC
0

De Braziliaanse Jungle Fight kampioene Natalia Silva tekende eerder dit jaar bij de UFC. Op 30 januari 2021 maakt ze haar promotionele debuut voor de organisatie tegen de eveneens debuterende Victoria Leonardo. Beide vrouwen treffen elkaar in de Flyweight divisie. Het is op dit moment nog niet bekend waar de locatie van het evenement zal zijn. Combate maakte de partij bekend.

Natalia Silva (MMA 12-5-1) is een Braziliaanse MMA vechtster die haar professionele carrière startte in 2015. Silva kende een zeer stroeve start met drie overwinningen tijdens haar eerste acht partijen. Silva zou vervolgens haar debuut voor de prestigieuze Jungle Fight organisatie winnen, maar ging vervolgens onderuit tegen Marina Rodriguez. Silva wist vervolgens een zeer sterke serie van vier overwinningen neer te zetten waardoor ze in Oktober 2019 voor de Jungle Fight titel mocht vechten tegen de ongeslagen Gabriel Marcal. Silva won de partij via Armbar Submission in de eerste ronde en pakte de titel. Twee maanden later werd de titel met succes verdedigd. Ditmaal werd Joice Mara in de vierde ronde verslagen. Wederom via een Armbar Submission. Silva tekende vervolgens in de zomer van 2020 bij de UFC.

Luana Pinheiro não bate o peso e luta principal do BH Sparta 12 é cancelada  | Nocaute na Rede

Victoria Leonardo (MMA 8-2/UFC 0-0) is een Amerikaanse MMA vechtster die na een drie jaar durende amateur carrière in 2018 de overstap maakte naar de professionals. Leonardo won haar eerste twee partijen tegen onder meer Hailey Cowan bij de LFA organisatie, en kreeg vervolgens een contract bij Invicta FC. Tijdens haar debuut voor Invicta FC werd verloren van Miranda Maverick. Leonardo zou vervolgens een overwinning bij een andere organisatie pakken en keerde in 2019 terug bij Invicta FC. Daar wist ze te winnen van Jamie Milanowski en Stephanie Geltmacher. Ook werd tussendoor in Bellator MMA gewonnen van Malin Hermansson. In Februari 2020 ging Leonardo hard KO in een title-eliminator voor Invicta FC tegen Erin Blanchfield. Echter wist ze zich te revancheren zeven maanden later met een overwinning op Liz Tracy. Mede hierdoor mocht ze meedoen aan het vierde seizoen van de Dana White’s Contender Series. Leonardo nam het op tegen de ongeslagen Chelsea Hackett. Leonardo won het gevecht via TKO in de tweede ronde en verdiende daarmee een UFC contract.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »