breaking news

Na gecancelde ACB evenementen ook het Berkut Young Eagles evenement afgelast

July 17th, 2018 | by Redactie
Na gecancelde ACB evenementen ook het Berkut Young Eagles evenement afgelast
Berkut Young Eagles
0

Gisteren meldden we al dat twee ACB evenementen waren gecanceld door de organisatie. Een reden was niet gegeven. Nu is ook het evenement van de Berkut Young Eagles (het ”kleine broertje” van de ACB) gecanceld. Het evenement zou aankomende zondag plaatsvinden in Tolstoy-Yurt, Tsjetsjenië. Het evenement zou bestaan uit de kwartfinales van het Flyweight, Bantamweight, Featherweight en Lightweight toernooi. De Nederlander Gerardo Fanny zou zijn kwartfinale partij in het Flyweight toernooi vechten tegen Dzhokhar Eskiev.

Deze partij is nu net als alle andere partijen te komen vervallen. De vechters hebben dit pas eerder vandaag te horen gekregen. Veel vechters waren bezig met hun weight-cut en sommigen waren zelfs al onderweg naar Tsjetsjenië. Het is op dit moment niet duidelijk wat er verder gaat gebeuren.

Dit is voor de Absolute Championship Berkut organisatie al het vierde evenement in nog geen week tijd dat gecanceld wordt. Nadat eerder ACB 91 in Londen werd geannuleerd, werd gisteren ACB 89 in Cyprus en ACB 90 in Kazan geschrapt. Vandaag dus het Berkut Young Eagles 5 evenement. Het ACB 92 in Malmö evenement ligt eveneens onder vuur. Ook van dat evenement gaan hevige geruchten dat het zal komen te vervallen.

De Kwartfinale partij van Gerardo Fanny.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.